VRAAG MAAR RAAK VRIJDAG

Posted: 12/05/2016 by admin

VRAAG MAAR RAAK

VRAAG MAAR RAAK VRIJDAG

soms zit je ergens mee, maar voelt een stap om echt een afspraak te  maken voor een empowerment sessie nog wat groot, of ver weg. Om die reden heb ik vanaf vandaag ‘Vraag maar raak vrijdag’ in het leven geroepen!
Jij stelt een vraag en ik probeer je zo goed mogelijk een antwoord te geven waar je echt iets mee kan. 

  • Hoe kan ik me zekerder voelen in  grote groepen? 
  • Hoe weet ik welke baan echt bij me past? 
  • Hoe kan ik beter met stress om gaan? 
  • Waarom komt hetzelfde thema steeds terug in mijn leven?
  • Hoe kan ik mijn patronen veranderen? 
  • Hoe kan ik creatiever leven? 
  • Waarom lukt het me maar niet een passende relatie te vinden?

Kortom iedere vraag waar je maar mee zit, ga ik online, anoniem, zo goed mogelijk, voor je beantwoorden. Ik ga enkel in op de vraag en zal geen namen noemen. Het kan van belang zijn dat je een uitgebreide omschrijving geeft van de situatie of soms, is zoals bij bovenstaande vragen de vraag redelijk helder er kort. Alle vragen zijn goed en niks is te gek.

Dus stel je vraag onder deze post of via een privé berichtje of mail naar info@vds-empowerment.nl. Dan kies ik een vraag uit alle inzendingen en schrijf ik volgende week vrijdag een blog over een door jou gestelde vraag! 

MAIL JE VRAAG HIER

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

GET YOUR EMAIL UPDATES

First Name
Email address
%d bloggers liken dit: