TOP 10 MEEST GELEZEN BLOGS 2016

Posted: 17/01/2017 by admin

Top 10 meest gelezen blogs van 2016

Ben jij ook zo benieuwd wat jullie het liefst wilden lezen het afgelopen jaar?

Eerlijk is eerlijk de ene blog slaat beter aan dan de andere. Voor mij een goede manier om te ontdekken waar jullie het meest geïnteresseerd in zijn, en ik dus meer over kan schrijven. En wat blijkt, jullie vinden het heerlijk wanneer ik schaamteloos eerlijk ben over mijzelf en er geen doekjes om wind. Afgewisseld met een artikel met simpele rijtjes, feitjes en tips. Dat is jullie lievelings menu aan blogs. Ik weet dus waar ik mee aan de bak kan het komende jaar. 😉 

Dit is de Top 10 meest gelezen blogs van afgelopen jaar: 

  1. Wat zegt jouw guilty pleasure over jou?
  2. Hoe mijn sprookje werkelijkheid werd.
  3. 10 Tekenen die kunnen wijzen op een burn-out.
  4. Een meisje van 7 en haar dromen.
  5. Is je eigen hart volgen altijd goed?
  6. 5 Tips voor een effectievere werkrelatie met je hoogst irritante collega.
  7. A walk a day keeps the doctor away!
  8. The magic of new beginnings.
  9. 5 Tips hoe om te gaan met iemand met een burn-out.
  10. Jezelf zijn, hoe doe je dat eigenlijk?

Wat is van jouw lijstje jouw favoriet? En waarom? Ik ben ontzettend benieuwd. Laat het me weten via deze knop: 

Laat me weten wat jouw favoriet is!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
%d bloggers liken dit: