ONTDEK DE WERELD VAN

Posted: 01/03/2016 by admin

Creatief

CREATIEF

 

 

Elizabeth Gilberth

Bij veel mensen bestaat nog steeds het misverstand dat ‘creatief zijn’ enkel te maken heeft met tekenen of schilderen. Een misvatting die ervoor zorgt dat je ontzettend veel kansen mist. Creativiteit zit hem er namelijk niet in wát je doet, maar hóe je het doet en op welke manieren je je doel kunt bereiken. 

Elizabeth Gilbert neemt je in ‘Big Magic’ mee in haar zoektocht naar- en ervaringen met creativiteit. Haar laagdrempelige manier van schrijven zorgt ervoor dat het complexe begrip wat creativiteit in zijn abstractheid kan zijn, beetje bij beetje duidelijker wordt, en zet je gaande weg aan het denken over wat creativiteit voor jou inhoudt. 

Ze laat je zien dat creativiteit in zoveel meer zit dan schilderijen maken of boeken schrijven en dat het juist ook zakelijk dienend kan zijn. Het kan helpen oplossingen te vinden voor uitdagingen, of originele plannen te verzinnen om meer op te vallen tussen collega bedrijven. In ieder zakelijk aspect doet creativiteit voor een deel al mee, wanneer je door middel van dit boek gaat zien waar kun je hier nog meer invloed op uit oefenen. 

Als je benieuwd geworden bent naar het boek kun je het hier bestellen. Lijkt het je leuk je eigen creativiteit of die van je team te vergroten? Informeer dan naar de training ‘Your creative wake up call’ waarbij je precies leert hoe je je eigen creatieve proces in gang kunt zetten en kunt gaan gebruiken. 

INFORMEER NAAR TRAININGEN OP MAAT

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
%d bloggers liken dit: