MONDAY KICKOFF CARD

Posted: 03/04/2016 by admin

DE WEG NAAR GELUK

DE WEG NAAR GELUK

soms staren we ons zo blind op de weg richting geluk die we zelf voor ogen hebben, dat we de kansen en alternatieve routes die misschien juist veel doeltreffender zijn helemaal niet zien. Dat we graag ‘gelukkig zijn’ geldt voor ons allemaal, maar wat dat geluk dan precies inhoudt, dat verschilt per persoon. 

Soms is datgene waarvan we denken dat het ons gelukkig maakt, helemaal niet zo zaligmakend als we denken en is er juist een veel passendere optie die we nog niet zien. Heb jij voor jezelf helder waar je gelukkig van wordt? Waar word je blij van? Waar krijg je kriebels van in je buik? 

Door je bewust te zijn van de dingen waar je gelukkig van wordt, kun je hier ook actief meer van gaan ervaren door er naar opzoek te gaan. Zo word ik zelf heel gelukkig van de natuur en van wandelen en zorg ik ervoor dat ik dit -bijna – iedere dag doe, ook wanneer ik in eerste instantie misschien het gevoel heb dat ik er geen tijd voor heb, of dat het weer niet zo goed is. Ik weet dat door serieus te nemen waar ik blij van word, mijn stress verminderd en mijn creativiteit en vitaliteit vergroot worden. 

Wil jij ontdekken hoe je zelf meer geluk kunt gaan ervaren en hoe je dit zelfs kunt trainen? Schrijf je dan nu in voor mijn gratis webinar ‘Train je geluk!’ dat ik donderdag 21 april om 19:30 zal geven. Er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus zorg dat je er op tijd bij bent! 

SCHRIJF JE NU IN!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: