KIES HET TRAJECT DAT BIJ JE PAST

Jouw persoonlijke Visie Vierkant Traject

HET WITTE VISIE VIERKANT

Het witte Visie Vierkant Traject

“Ieder uniek talent vraagt een unieke aanpak.”

In een traject van 6 weken ontvang je de gebruiksaanwijzing voor jezelf en ontdek je deze kunt inzetten en gebruiken. Stap voor stap ontdek jij hoe jouw Visie Vierkant kunt gebruiken in het dagelijks leven om het beste uit jezelf te halen. 

“Ik weet nu dat ‘fuck it, why not?!’ leidt tot de mooiste avonturen!”

– Harm Teunisse

Intensieve empowerment sessies van 2 uur worden afgewisseld met begeleiding op afstand.  Aan de hand van het Visie Vierkant werkboek en praktische oefeningen in de praktijk ontwikkel je jezelf in jouw eigen tempo.

NA  DIT TRAJECT WEET JE ONDER ANDERE:

– Wat jouw persoonlijke doel is in het leven;
– Wat jouw unieke talenten zijn;
– Hoe jouw talenten kunt inzetten om jouw persoonlijke en zakelijke dromen te realiseren; 
– Wat jouw valkuilen zijn en hoe je deze kunt omzetten naar een vangnet waar je gebruik van kunt maken, bij het realiseren van je doel;
– Wat jij nodig hebt om te ontspannen en op te laden;
– Wat voor jou een goede en gezonde manier is om met stress om te gaan;
– Hoe je creatiever kunt gaan leven.

WANNEER KIES JE VOOR HET WITTE VISIE VIERKANT TRAJECT?

Je kiest voor het Witte Visie Vierkant Traject wanneer je opzoek bent naar een blijvende hou vast. Een tool waar je op terug kunt vallen in stressvolle situaties maar ook wanneer je je afvraagt welke keus voor jou het meest dienend is. Wanneer je opzoek bent naar een manier om nieuwe, en meer gewenste patronen aan te leren en blijvend meer in contact te staan met jouw kern. 

Wil jij ervoor zorgen dat niks jou meer in de weg staat om de meest stralende versie van jezelf te zijn? Heb jij zin om je dromen te ontdekken en te gaan realiseren? Gun jezelf dan het Visie Vierkant Traject en ontvang de gebruiksaanwijzing voor jezelf.

Eenmalig €532,40 of vier termijnen van €133,10 (voor zakelijke klanten geldt een ander tarief)
ONTDEK HIER DE VOORDELEN VAN E-COACHING

HET BLAUWE VISIE VIERKANT

Het Blauwe Visie Vierkant Traject
“In je eigen tempo naar blijvende innerlijke kracht.”

In een traject van 8 weken  ontdek je hoe jouw persoonlijke Visie Vierkant jouw houvast kan worden. In je eigen tempo kom je er achter hoe je deze kunt gebruiken in het dagelijks leven en doelgericht in kunt zetten bij momenten van stress. 

“Rosanne krijgt het voor elkaar om mijn, weerbarstige, hersens in beweging te krijgen!”

– Wiebe Zevenbergen

Door een combinatie van intensieve sessies van 2 uur, begeleiding op afstand aan de hand van het  Visie Vierkant werkboek en vervolg sessies van 1,5 uur worden jouw inzichten en nieuwe patronen op een duurzame manier geïmplementeerd in je dagelijks leven.  

Tijdens dit traject ervaar je alle voordelen van het Witte Visie Vierkant Traject én kom je te weten:

– waar jij écht gelukkig van wordt;

– hoe jij ervoor kunt zorgen dat je niet ‘op’ bent aan het einde van de dag, maar energie overhoudt;
– hoe je effectiever met je tijd om kunt gaan en daarin zoveel mogelijk tijd kunt besteden aan jouw persoonlijke dromen en doelen;
– hoe je tijdens een hectische periode toch zo dicht mogelijk bij jezelf kunt blijven en zo goed mogelijk in je kracht kunt blijven staan.

WANNEER KIES JE VOOR HET BLAUWE VISIE VIERKANT TRAJECT?

Je kiest voor het Blauwe Visie Vierkant Traject wanneer je opzoek bent naar een tool waar je op terug kunt vallen in stressvolle situaties en helpt blijvend in contact te komen met jouw kern. Ook kies je voor het Blauwe Visie Vierkant Traject wanneer je door middel van intensieve begeleiding er zorg voor wilt dragen dat de nieuwe patronen op de juiste manier in jouw leven worden geïmplementeerd.  

Door het samenstellen van jouw persoonlijke Visie Vierkant zul je een duurzame investering doen in jezelf. Ervaar zelf hoeveel meer er in je zit en er klaar voor is naar buiten te komen. 

Eenmalig €919,60 of zes termijnen van €153,26 (voor zakelijke klanten geldt een ander tarief) LEES HIER WAT HET VISIE VIERKANT VOOR ANDEREN HEEFT BETEKEND

HET GOUDEN VISIE VIERKANT

Het gouden Visie Vierkant Traject

“Een duurzame investering in jezelf, waar je nog jaren op terug kan vallen.”

In een traject verdeeld over 12 weken  leer je op een uitgebreide manier jezelf kennen. Wie ben ik? Waar sta ik voor en waar gaat mijn hart sneller van kloppen? Je ontdekt hoe je jouw talenten kunt inzetten ten gunste van jouw persoonlijke  en zakelijke doelen. Maar je ontdekt ook hoe je tijdens en na momenten van stress die talenten kunt inzetten om je zo goed mogelijk in je kracht te voelen. 

“Het Visie Vierkant heeft mij weer in verbinding gebracht met mijn diepste kern!”

– Anouk Reitsma

Tijdens een duurzaam en compleet traject bestaande uit intensieve sessies van 2 uur, begeleiding op afstand aan de hand van het  Visie Vierkant werkboek en vervolg sessies van 1,5 uur worden jouw inzichten en nieuwe patronen op een duurzame manier geïmplementeerd in je dagelijkse leven.  

Ervaar met dit traject o.a. alle voordelen van het Witte én Blauwe Visie Vierkant Traject én ontdek:

– hoe jij je fitter en energieker kunt gaan voelen;

– hoe je jouw talenten jouw kunt inzetten ten gunste van jouw persoonlijke of zakelijke doelen;
– hoe je weer terugveert uit lastige situaties;
– wat je kunt doen als je langzaam vervalt in oude patronen;
– wat jouw persoonlijke grenzen zijn, hoe je deze herkent en hoe je voor deze grenzen opkomt.
– hoe je blijvend meer zelfvertrouwen kunt gaan ervaren en jouw innerlijke kracht voelt.

WANNEER KIES JE VOOR HET GOUDEN  VISIE VIERKANT TRAJECT?

Je kiest voor het Gouden Visie Vierkant Traject wanneer je opzoek bent naar een tool waar je blijvend op terug kunt vallen in lastige situaties. Wie ben ik en wat is goed voor mij? Je kiets voor het Gouden Visie Vierkant Traject wanneer je door middel van intensieve begeleiding over langere termijn er voor wilt zorgdragen dat de nieuwe patronen op de juiste manier in jouw leven worden geïmplementeerd.  Door begeleiding over langere termijn zorgt het Gouden Visie Vierkant Traject ervoor dat je ruime tijd en begeleiding afneemt om in jouw eigen tempo nieuwe patronen aan te leren.  

Gun jezelf deze diepte investering in jezelf en ervaar hoe ook jij je sterker, vitaler en stralender kunt gaan voelen en hoe je hier nog jaren van kunt genieten.

Eenmalig €1306,80 of acht termijnen van €163,35  (voor zakelijke klanten geldt een ander tarief)
VRIJBLIJVEND KENNIS MAKEN TIJDENS KOFFIE?

mb]

%d bloggers liken dit: