Executive Soul Sessions – Curacao

Het roer om!

Je bent succesvol ondernemer. Dat ben je al jaren. Je kent je bedrijf, je doelstellingen, je werknemers en je klanten als je broekzak. Je bent trots op je bedrijf, je gezin, je medewerkers, je product en je klanten. En toch, toch voel je dat het anders moet, dat je het anders wilt. De tijd vraagt erom. Maar hoe? De visionair in jou voelt en weet dat de tijd rijp is voor de volgende stap. De tijd om jouw bedrijf en al haar facetten eens goed onder de loep te nemen. Waar lopen de processen onnodig moeizaam? Waar stoppen we te veel energie in, en levert de inspanning te weinig op? Hoe staat het met de financiële, mentale én emotionele gezondheid van jouw bedrijf? Kortom hoe is het met de ziel van jouw bedrijf?

Stel je eens voor….

dat je wakker wordt van de zon die in je kamer valt. Je zet de deuren naar je eigen terras open waar je heerlijk geniet van een eerste kopje koffie. Vanmiddag zul je op de boot stappen en de zee op gaan. Je voelt dat je aan het begin staat van een spannend en mooi avontuur. Een avontuur waarbij jij jezelf en jouw bedrijf de kans geeft om je verder te ontwikkelen. De visionair in jou is klaar om moedige veranderingen te creëren, blijven vernieuwen en verbeteren op onconventionele wijze. Door je intuïtie ruim baan te geven onder begeleiding van 2 ervaren trainers. We ervaren via de elementen; aarde, water, lucht en vuur dat er nieuwe inspiratie opborrelt. Die ideeën houden we tegen het zonlicht. We houden het compact; drie top managers zijn elkaars reisgezelschap en klankbord op deze trip. De sky is the limit en er mag out of the box worden gedacht zonder dat de realiteit je terugfluit.

 

 

 

wat gaan we doen?

 • Duur: 8 dagen en 7 nachten Je verblijft: in het stijlvolle Pietermaai Boutique Hotel
 • We gaan varen: met de prachtige Zeiljacht Galaxie
 • Jouw reisgezelschap: zal uit max 2 andere managers / ondernemers bestaan. Deze week is speciaal ontwikkeld voor de top van het bedrijf. Jouw reisgezelschap altijd inspirerend zijn.
 • Je krijgt begeleiding: van 2 ervaren trainers die jou zowel 1 op 1 als in dynamische groepssessies zullen begeleiden.
 • De 7 trainingsdagen: zullen vol, inspirerend maar ook toegankelijk zijn met tijdig ruimte voor vrije tijd. Tevens zullen de trainingsdagen zich afwisselen op verschillende locaties, veelal in de natuur.
 • De maaltijden: zijn inclusief, van topkwaliteit en voor het diner geldt dat deze optioneel is.
 • Vlucht: is inclusief
 • Vertrek: neem voor de actuele vertrekdata contact met ons op.

wat levert het op?

 • Jouw persoonlijke leiderschap onder de loep hebben genomen: handvatten om weer leiding te geven vanuit jouw unieke talent, jouw kern. Hoe ziet jouw leiderschap er anno 2020 uit? Daar kom je tijdens deze training achter.
 • Je zult een gedurfd plan van aanpak hebben in lijn met de tijdsgeest van 2020: inspirerend, gestoeld op jouw zakelijke en persoonlijke intuïtie, voor een duurzame toekomst van jouw bedrijf.
 • De visionair in jou naar buiten hebben laten komen. Waar eerder angst soms de kop op stak of een ‘vaag onderbuik gevoel’ jouw raadgever was, is er nu een heldere visie voor de toekomst
 • Je zult in kaart hebben gebracht welke plekken in jouw bedrijf aandacht vragen en hoe je deze constructief en doeltreffend kunt omzetten naar een soepel geheel dat weer, overtuigend meerwaarde heeft voor het bedrijf.
 • Je bent er achtergekomen wat jouw persoonlijke valkuilen zijn, en hoe je deze om kunt zetten naar een vangnet. Een valkuil is iets waar enkel nadelen aan zitten, een vangnet vangt je op in tijden van stress en helpt je onder zware omstandigheden het beste van jezelf te kunnen blijven geven.
 • Wat is de essentie en meerwaarde van jouw bedrijf? Is het nog een goede speler vandaag de dag of vraagt het bijsturing en verdieping? Op deze vragen zul je aan het eind van de week antwoord krijgen.

%d bloggers liken dit: