WORKSHOP ‘Ontdekken en doen wat je leuk vindt!’

WORKSHOP : ONTDEKKEN EN DOEN WAT JE LEUK VINDT!

Ontdekken en doen wat je leuk vindt!

Vorig jaar was deze geweldige workshop binnen 2 uur wel 3 keer uitverkocht en hadden we deelnemers uit Nederland, België én Duitsland! Na zo’n groot succes kan een vervolg dan ook niet uitblijven. Dus mocht je vorig jaar net achter het net hebben gevist met een plekje, of ken je iemand die naar de workshop is geweest en wil je naar aanleiding van haar enthousiaste verhalen nu zelf ook? Dan is dit je moment!

Ben je benieuwd naar de verhalen en ervaringen van vorig jaar? Kijk dan even hier.


Voor mijzelf was het helemaal niet makkelijk om te weten wat ik nou écht wilde doen. Ik wilde zo graag iets doen waar ik écht gelukkig van zou worden, maar ik had geen idee wat dat zou moeten zijn. Zo ben ik via een studie eventmanagement,  een studie rechten, een burn-out en een coachopleiding uiteindelijk uitgekomen bij mijn eigen bedrijf. Dat ging dus niet bepaald in één rechte lijn.

Gelukkig doe ik nu iets waar ik ontzettend gelukkig van wordt en weet ik inmiddels ook hoe het komt dat dit zo lastig te ontdekken was voor mij. Ik wil heel erg graag mijn kennis met jou delen en zorgen dat ook jij kunt ontdekken wat je écht leuk vindt!

Na de workshops van vorig jaar heb ik mensen hun eigen blog zien starten, hun eigen bedrijf zien beginnen en zelfs een wereldreis zien boeken. Kortom er zijn geweldige dingen gebeurd en bovenal veel inspiratie opgedaan. 

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met:


– handvatten om opzoek te gaan naar datgene waar jij gelukkig van wordt;
– ik laat je zien hoe je jouw unieke talent kunt inzetten bij het waarmaken van je dromen en waar je moet oppassen voor jouw persoonlijke  valkuilen;
– hoe je je zekerder kunt voelen ten aanzien van meningen van anderen;
– en hoe je praktisch meer ruimte maakt voor datgene waar jij gelukkig van wordt.
– én je ontvangt bij deelname aan deze workshop 50% korting op een 1 op 1 vervolg sessie, om jouw dromen en doelen nog meer kracht bij te zetten. 

Denk je nu daar moet ik bij zijn? Let dan goed op!

Wanneer: 10 juni 2017 van 11:00 – 15:00
Waar:  Amsterdam
Kosten: €75,– Dit is inclusief gebruik van materialen en uiteraard drankjes én een heerlijke lunch.
Mail: naar info@vds-empowerment.nl en wees er snel bij want er zijn slechts een aantal plaatsen beschikbaar!

Mocht je op 10 juni aanstaande niet kunnen of lijkt het je fijn 1 op 1 persoonlijke begeleiding te krijgen? Dan kun je er ook voor kiezen om een Privé Master Workshop af te nemen. Daarbij gaan we samen 3 uur lang 1 op 1 aan de slag om jouw persoonlijke doelen en dromen waar te gaan maken. Deze Privé Master Workshop kost nu i.p.v. €338,80 maar €225,–! Deze Privé Master Workshop kan (net als alle normale coaching) tevens via Skype afgenomen worden en is dus heel flexibel. 

Ik hoop je 10 juni te zien!
Veel liefs, 

Roos
RESERVEER NU JE PLEK!

 

 

WORKSHOP : ONTDEKKEN EN DOEN WAT JE LEUK VINDT!

 

Workshop ontdekken en doen wat je leuk vindt!

Ervaring Workshop Ontdekken en doen wat je leuk vindt!

%d bloggers liken dit: