Ben jij ook zo hard voor jezelf?

Posted: 05/02/2016 by admin

Ben jij ook zo hard voor jezelf?

 

Ben jij ook zo hard voor jezelf? 

Wat kunnen we toch ontzettend hard zijn voor ons zelf. Ik kan er zelf ook wat van “Ik ben een slechte vriendin” “Ik ben een saaie muts want ik heb al geen weken een kroeg van binnen gezien” “Ik ben nog steeds niet volwassen kijk maar naar mijn spaarrekening” kortom, ik zit vol oordelen. Maar wat zegt dat eigenlijk over mij? Dat ik het denk, maakt mij nog geen slechte vriendin, ik ben lang niet in een kroeg geweest maar geef de leukste etentjes en ik heb dan een lege spaarrekening maar wél een eigen bedrijf, hoe volwassen is dat! Dus de volgende keer dat jij wat naars over jezelf denkt: geloof het niet er is niks van waar!

Vind je het lastig niet te geloven wat je denkt?

KIJK DAN HIER EENS

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
%d bloggers liken dit: