WORKSHOP: “Beat the Burn-out!”

Beat the burn-out Workshop. It is time for a serious mindspa!

Eindelijk is het zo ver!

Na het succes van onze eerste eerste workshop “Ontdekken en doen wat je  leuk vindt!” gaan Merel en ik weer een gloednieuwe workshop geven, en wat voor een! “Beat the burn-out!”. De naam zegt het eigenlijk al: we gaan de burn out vriendelijk doch dringend de deur wijzen, maar we gaan ook de kado’s ontdekken die een burn-out met zich mee neemt. Zowel Merel als ik hebben allebei zelf te maken gehad met een burn-out en weten dus heel goed hoe vervelend dit kan zijn. Toch zijn we ook allebei van mening dat deze periode juist nieuwe kansen en mogelijkheden met zich mee heeft gebracht, waar we nu nog iedere dag van kunnen genieten.  We willen heel graag onze inzichten en ervaringen met jullie delen in de vorm van tips, tools en oefeningen tijdens deze workshop. 

VOOR WIE IS DE WORKSHOP?

Uiteraard voor mensen die midden in een burn-out zitten, mensen die het idee hebben dat ze tegen een burn-out aanlopen en mensen die herstellende zijn van een burn-out. Maar deze workshop is ook zeker geschikt voor mensen die via hun werk of omgeving veel te maken hebben met mensen die last hebben van een burn-out.

Het begrip ‘Burn-out’ is slechts een term. Je kunt ook last hebben van verschijnselen van oververmoeidheid, langdurige stress en ‘opgebrand zijn’, maar deze niet onder de noemer ‘burn-out’ scharen. Ook dan ben je uiteraard van harte welkom bij onze workshop. Wil je checken wat deze symptomen zijn? Bekijk ze dan hier.

Twijfel je of de workshop iets voor jou is? Check het dan hier!

WAT HOUDT DE WORKSHOP IN?

Tijdens deze workshop gaan we de volgende onderwerpen behandelen:

– Hoe herken je een burn-out;
– Hoe ontstaat een burn-out;
– Wat zijn de misverstanden over een burn-out;
– Hoe herstel je van een burn-out en wat heb jij nodig om te herstellen;
– Wat zijn jouw unieke kernkwaliteiten maar ook valkuilen;


WAT LEVERT DE WORKSHOP JOU OP?

Aan het eind van deze workshop heb je:

– Helderheid over jouw persoonlijke oorzaken van je burn-out;
– Handvaten om je herstel te bevorderen;
– Tools om het begrip van je omgeving te vergroten;
– Geleerd beter contact te maken met jouw gevoel;
– Geleerd hoe je op een gezonde manier met jouw gevoel kunt omgaan;
– Jouw persoonlijke ‘alarm bellen’ wanneer je jouw grens over dreigt te gaan;
– Inzicht in jouw persoonlijke en unieke kernkwaliteiten en hoe je deze in kunt zetten. Kwaliteiten die je energie gaan opleveren in plaats van energie kosten.
– Een compacte gebruiksaanwijzing van jezelf, die je kunt gebruiken ten tijden van stress, helpt te herkennen wanneer je over je eigen grens gaat en je helpt te gaan staan voor waar jij gelukkig van wordt! 

WAT ZIJN DE PRAKTISCHE GEGEVENS VAN DE WORKSHOP? 

De workshop zal plaatsvinden in Rotterdam: 

– Zondag 27 November 2016 van 11:00 tot 15:00 uur op de geweldige locatie van “Maak Rotterdam” in- je raadt het al – Rotterdam. 
– Tijdens de workshop worden jullie voorzien van drankjes en een heerlijke vegan lunch.
– De kosten voor de workshop zijn €95,– ex. btw. 

WAT MOET JE WETEN VOORDAT JE JE INSCHRIJFT VOOR DE WORKSHOP?

Het herstel van een (bijna) burn-out is een persoonlijk proces dat tijd nodig heeft. Dat betekent dat het voor iedereen anders is en dat ook de tijdsduur voor iedereen verschilt. We willen graag benadrukken dat het volgen van deze workshop, een bijdrage zal zijn aan het complete proces. Het zal dienen ter inspiratie, en voor het aanbieden van tools waar je zelf mee aan de slag kunt. Voor volledig herstel van een burn-out is veel tijd, rust en persoonlijke begeleiding nodig. 

WIL JE GRAAG MEE DOEN MET DEZE INSPIRERENDE WORKSHOP?

Schrijf je dan hier of via de knop hiernaast snel in. Wees er snel bij want er kunnen per workshop slechts 20 personen mee doen. Na je inschrijving ontvang je een bevestigingsmail dat je op de lijst staat voor de workshop. Binnen een week ontvang je dan van ons een officiële bevestiging of je een plek voor de workshop hebt weten te bemachtigen. Ook wanneer dit niet het geval is zul je van ons een mail ontvangen. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn komen we binnenkort met extra workshop dagen! Heb je vragen over de workshop? Mail die dan via onderstaand formulier.
We hopen je van harte welkom te heten bij onze workshop! 

Merel & Rosanne 

Stel hier je vragen en Volg VdS Empowerment op Facebook

 

merelrosannetweeluik01

 

 

uitspraken-workshop

 

MELD JE HIER AAN!

CHECK HIER OF DE WORKSHOP IETS VOOR JOU IS

%d bloggers liken dit: