ACTIEF OPZOEK NAAR INSPIRATIE

Posted: 07/07/2016 by admin

OPRAH INSPIRATIE

Door actief opzoek te gaan naar inspiratie, jezelf ontwikkelen.

Een boek dat je leest, een documentaire die je ziet, muziek die je weg laat dromen, een plek in de natuur waar je tot rust komt, of luisteren naar een inspirerend verhaal. Allemaal verschillende manieren om inspiratie ‘op te wekken’. Als jij weet waar je hart en hoofd tegelijkertijd blij van worden, weet jij waar je moet zijn voor inspiratie. 

Ondanks het feit dat inspiratie zo makkelijk te verkrijgen is, gaan we er maar weinig doelbewust naar opzoek. Om verschillende redenen kan het heerlijk zijn om geïnspireerd te worden. Omdat je vast loopt op je werk, omdat je niet goed weet wat de volgende stap in je leven moet zijn, omdat je tegen een vervelende situatie aan loopt in je relatie, kort gezegd allemaal verschillende versies van de behoefte om jezelf te ontwikkelen. 

Dus maak eens een lijstje  van mensen die je inspireren en zoek ze eens wat vaker op. Dit kan natuurlijk online en offline. Een vrouw die mij – en velen met mij – ontzettend inspireert is Oprah. Dat behoeft geen verdere uitleg. Omdat het bijna weekend is, heb ik een cadeautje voor jullie: een geweldig interview met Oprah dat je vast en zeker gaat inspireren! 

Welke mensen, boeken of films inspireren jou? Deel ze online onder de Facebook post om ook andere mensen te inspireren!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: