E-COACHING

E-COACHING
Waarom e-coaching? Jezelf ontwikkelen kost tijd, tijd voor het proces dat ingang gezet moet worden, tijd voor de verschillende fases waarin je inzicht krijgt over jezelf, en tijd voor het veranderen van patronen. In een tijd waarin we allemaal druk zijn en je blij bent dat je je eigen werkzaamheden op tijd af hebt kunnen ronden, is het soms lastig ruimte te maken voor ontwikkeling voor ons zelf. Terwijl dit ontzettend belangrijk is.

De voordelen van e-coaching zijn: 

  • Je bent geen tijd en geld kwijt aan reizen; 
  • Je kunt e-coaching thuis, op het werk of zelfs op vakantie ontvangen;
  • Je kunt e-coaching zelfs buiten kantooruren ontvangen; 
  • Je ervaart e-coaching altijd op een plek waar jij je prettig voelt en op je gemak; 
  • waardoor je je sneller ontspant en daarmee je weer makkelijker ontwikkeld en groeit.

“Rosanne heeft mij geleerd inzicht te krijgen in mijzelf en sterker in mijn persoonlijkheid te staan. Het Visie Vierkant werkt!”

-Maurits Ongkiehong 

Om die reden introduceert Van den Sigtenhorst Empowerment E-COACHING. Coaching waarbij de barrière van reistijd en ruimte wordt weggenomen doordat je de empowerment in je eigen vertrouwde omgeving kunt ontvangen. Door middel van je laptop, tablet of zelfs telefoon is het mogelijk via een video verbinding overal ter wereld empowerment te kunnen ontvangen. Ook bestaat er de mogelijkheid empowerment buiten kantoor tijden te ervaren. Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN

E-COACHINGE-COACHING

%d bloggers liken dit: