ZIEKTE VERZUIM: FYSIEKE KLACHTEN vs STRESS

Posted: 17/03/2016 by admin

STRESS SPANNING

 

BIJNA 80% VAN HET ZIEKTE VERZUIM WORDT VEROORZAAKT DOOR NIET FYSIEKE KLACHTEN MAAR DOOR STRESS. 

In een uitgebreid artikel in Trouw kunnen we lezen dat bijna 80% van het ziekte verzuim wordt veroorzaakt door niet fysieke klachten maar door stress. Wat ben ik blij dat hier eindelijk onderzoek naar is gedaan, en dat hier gehoor aan wordt gegeven. Het is zo belangrijk om in te zien dat de, meestal vage fysieke klachten van zowel jezelf als van je werknemers niet veroorzaakt worden door fysieke aanleidingen, maar juist een gevolg zijn van mentale stress. 

Dit laat nog eens zien hoe belangrijk het is om te investeren in persoonlijke ontwikkeling en ook hier geldt dus ‘beter voorkomen dan genezen’. Dit kan onder andere door de gebruiksaanwijzing voor jezelf samen te stellen, die ik ook wel Het Visie Vierkant noem.  Door het samenstellen van deze gebruiksaanwijzing heb je in het vervolg altijd een hou vast op de momenten dat je dit nodig hebt. Je weet wat je moet doen wanneer je stress ervaart, hoe je meer vertrouwen in jezelf kunt gaan voelen, en hoe je een voor jou passende en gezonde levensstijl kunt aanmeten.

Je zult hierdoor: 

-meer zelfvertrouwen ervaren;
-inzicht krijgen in je patronen en waar je jezelf en je doelen in de weg zit;
– (h)erkenning voor jezelf krijgen;
– meer mogelijkheden gaan zien van jouw unieke talent;
– je vitaler en gezonder kunnen gaan voelen;
– effectiever met je tijd om ;
– minder stress ervaren.
en nog veel meer!

Kortom een gebruiksaanwijzing op maat. Gun jezelf de investering waar je nog lang de voordelen van zult ervaren. Als je vóór 26 maart een Visie Vierkant Traject aanvraagt ontvang je nu meer dan €100,– korting. Investeer en ontvang de gebruiksaanwijzing voor jezelf. 

ONTDEK HET VISIE VIERKANT HIER

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

SCHRIJF U NU IN VOOR DE NIEUWSBRIEF

First Name
Email address
%d bloggers liken dit: