WIE BEN IK

Rosanne van den Sigtenhorst

Ik ben jouw coach in en om Amsterdam!
Ik ben Rosanne van den Sigtenhorst. Ik ben opgegroeid in het prachtige Zutphen en  woon sinds iets meer dan 10 jaar in het bruisende Amsterdam. Mij werd – zoals vele anderen –  van jongs af aan verteld hoe ontzettend belangrijk het is om je hart te volgen en te staan voor wie je bent. Maar ondanks dat ik dit wist, vond ik dit erg lastig en is het zoveel makkelijker gezegd dan gedaan. Want wat zegt je hart dan? En wat vinden anderen ervan? Ik was erg gevoelig voor de meningen van anderen en probeerden een leven te leiden waarvan ik dacht dat aan hún verwachtingen voldeed. Dat ging me steeds moeilijker af, want als iets niet écht uit je hart komt, kost het bakken met energie en doe je het nooit helemaal voor iedereen goed. 

“Hulp zoeken is toch voor mensen die langzaam gek worden?”

Door te investeren in verschillende vormen van persoonlijke ontwikkeling kan ik gelukkig nu heel goed naar mijn hart luisteren, en weet ik wat mijn persoonlijke missie is. In het begin vond ik het erg lastig om de stap te zetten om ‘hulp’ te zoeken. Persoonlijke begeleiding of hulp was toch voor ‘gekken’ of voor mensen die het niet meer zagen zitten? Gelukkig heb ik mij hier uiteindelijk overheen durven zetten en ervaarde ik hoe ontzettend waardevol investeren in persoonlijke ontwikkeling kan zijn.

“Persoonlijke ontwikkeling uit de taboesfeer halen en het aantrekkelijk en zelfs leuk maken.”

Ik was zo enthousiast dat ik sindsdien één missie heb: persoonlijke ontwikkeling uit de taboesfeer halen en het aantrekkelijk en zelfs leuk maken. In een tijd dat we naar spa’s gaan om massages te nemen en mannen net zoveel geld uitgeven aan kleding en de kapper als vrouwen, is het de hoogste tijd dat we persoonlijke ontwikkeling ook als een duurzame investring in onszelf gaan zien. Dat zoveel mogelijk mensen gaan zien wat de cadeaus van persoonlijke ontwikkeling kunnen zijn. Want hoe meer mensen dit gaan ontdekken, hoe meer mensen er vanuit hun unieke talent gaan leven en gaan stralen. En zeg nou zelf, dat is toch veel leuker en inspirerender om te zien en mee te zijn? 

“Rosanne krijgt het voor elkaar om mijn, weerbarstige, hersens in beweging te krijgen.”

-Wiebe Zevenbergen

Dus hoe spannend het ook kan zijn, ik hoop dat je deze missie met mij aan durft te gaan en dat ik je mag laten zien hoe mooi persoonlijke ontwikkeling kan zijn!   Daarnaast is mijn specialiteit het begeleiden van mensen die (bijna) een burn-out hebben, of in het herstel hiervan zitten. Ben je benieuwd naar mijn onderliggende visie? Neem dan snel hier een kijkje. Lijkt het je leuk mij eerst eens persoonlijk te ontmoeten? Mail me op dit adres en we kijken tijdens een overheerlijk kopje koffie of jij met mij mijn missie durft aan te gaan!

Maak er een stralende dag van,

Rosanne - jouw coach in Amsterdam

Benieuwd wat anderen over mij zeggen?

Voor mijn werkzaamheden als coach heb ik een NOBCO geregistreerde opleiding afgerond. 


%d bloggers liken dit: