WEBINAR ‘Train je geluk!’

Posted: 11/03/2016 by admin

ZZP Coaching - Dreams

 

Een webi-wat?! 

Als ik één ding heb geleerd de afgelopen jaren, dan is het dat je dromen najagen het aller leukst is wat je kunt doen. Het is geweldig avontuurlijk, spannend, levert de mooiste momenten op, geeft je energie en zelfvertrouwen, kortom: ik raad het iedereen aan. Maar er is nog één ding dat je dan ook moet weten: het is daarnaast ONTZETTEND ENG!! Hoe vaak ik sinds de lancering van mijn eigen bedrijf al niet gedacht heb: “o God, waar ben ik in hemelsnaam aan begonnen?!” is niet meer op de vingers van één hand te tellen. Maar dat geeft niet. Ik zal het waarschijnlijk nog wel een keer of 100 gaan denken de komende tijd en ondanks dat weet ik één ding heel zeker en dat is dat mijn droom volgen mij het beste gevoel geeft wat ik ooit heb gevoeld, dus laat ik me door niks of niemand stoppen en zeker niet door angst.

Een onderdeel van die droom is onder andere om zoveel mogelijk mensen de geweldige mogelijkheden te laten zien van hun eigen unieke talent en wat ze neer kunnen zetten wanneer ze hun droom volgen. De afgelopen tijd heb ik dit al op verschillende manieren mogen doen en ik vond dit een feestje, maar iets in mij wil heel graag nog meer mensen de mogelijkheid geven te ontdekken hoe geweldig hun unieke talent is. Dus is het tijd voor de volgende stap van mijn droom, een stap die ik geweldig leuk maar ook ONTZETTEND SPANNEND vind. Ik ga namelijk een gratis webinar geven! Een webi-wat?! hoor ik je denken. Een seminar online, zodat het voor iedereen toegankelijk is om vanuit je luie stoel, aan je eigen keukentafel of van achter je bureau, mee te doen aan het webinar.

Omdat de reacties op Soul Food ‘Train je geluk’ zo enthousiast waren heb ik besloten daar ook een gratis webinar over te geven zodat je vanuit je eigen huis kunt gaan ervaren hoe ook jij meer geluk kunt beleven.
Zet het vast in je agenda: donderdag avond 21 april om 19:30 webinar ‘Train je geluk’ en houdt de site en social media in de gaten voor de officiele uitnodiging! Deel dit bericht vooral, want zoals gezegd is het mijn missie zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met hun unieke talent! 

Wil je verzekerd zijn van een plek voor het webinar? Stuur dan een mail met als onderwerp ‘Train je geluk’ en je ontvangt zo spoedig mogelijk een persoonlijke uitnodiging.

MAIL NU!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram
%d bloggers liken dit: