WIE ZIJN WIJ

Met vdS Empowerment staat u Samen Strategisch Sterk!

In de afgelopen 5 jaar heeft Van den Sigtenhorst Empowerment zich ontwikkeld van een coachingspraktijk tot een volwaardig training en adviesbureau voor het bedrijfsleven. 

Onze voornaamste doelstelling is passende en duurzame begeleiding te bieden op gebieden waar u als bedrijf liever zo min mogelijk tijd aan besteed, maar wel de vruchten van plukt. 

Wij geloven er namelijk in dat als u investeert in het welzijn van uw medewerkers, u dit op diverse vlakken terug zult verdienen. 

Door samen te werken met diverse trainers met verschillende expertises, is ons aanbod veelomvattend. Zo kunt u bij ons terecht voor trainingen over Samenwerking op strategisch niveau , maar ook consultancy en (preventie) trainingen op het gebied van burn-outs. Daarnaast zijn wij expert op het gebied van ontwikkeling van diverse online trainingen en is het mogelijk een online training voor uw eigen bedrijf en diens behoeften te laten ontwikkelen. Zo hebben wij onlangs een mooie online training mogen ontwikkeling voor de medewerkers van Hema ter bevordering van de klantbeleving

Kortom met onze diverse expertises zijn wij graag uw aanspreekpunt wanneer het de ontwikkeling van uw werknemers en daarmee uw bedrijf betreft. 

Bel of mail (info at vds-empowerment.nl ) om vrijblijvend een afspraak te maken en de mogelijkheden te bespreken.

Benieuwd wat anderen over Van den Sigtenhorst Empowerment zeggen? 

%d bloggers liken dit: