ONTDEK DE WERELD VAN:

Masaru Emoto

In “The Miracle of water” laat Masaru Emoto aan de hand van zijn wetenschappelijk onderzoek zien wat de invloed van onze gedachten op water- en daarmee ons lichaam is. Als u weet dat ons lichaam voor 70% uit water bestaat, zult u na het lezen van dit boek begrijpen wat het belang is van positieve gedachten.

Emoto liet zijn studenten hun gedachten op schaaltjes met water richten, waarna hij het water invroor. Van de kristallen die er daarna ontstonden maakte hij door middel van een microscoop foto’s. Hiernaast ziet u twee van die foto’s afgebeeld. Op de bovenste foto ziet u het kristal dat is ontstaan nadat de studenten ‘liefde en dankbaarheid’ naar het water hebben gestuurd. Een prachtig mooi vormgegeven kristal.

Op de onderste foto ziet u het kristal dat is ontstaan nadat de studenten door middel van hun gedachten ‘lelijk’ naar het water hebben gestuurd. U ziet heel duidelijk dat er een ‘lelijk’ kristal ontstaat dat bij lange na niet zo mooi vormgegeven is, als degene waar de studenten ‘liefde en dankbaarheid’ naar hebben gestuurd.

Aan de hand van dit wetenschappelijke onderzoek wordt ineens duidelijk hoe ontzettend belangrijk het is u bewust te zijn van uw gedachten en het effect dat uw gedachten hebben op uw lichaam. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer weten over het werk van Emoto en het volledige boek lezen, dan kunt u de Nederlandse versie onder andere hier bestellen.

Love Graditude

 

Ugly

%d bloggers liken dit: