OEFENING

Word uw eigen bodyguard

Als u weet dat elekticiteit energie is en u weet dat u dit niet kunt zien, begrijpt u meteen de basis van onze eigen energie. Het feit dat we energie niet als zodanig kunnen zien, of beter gezegd kunnen onderscheiden wil niet zeggen dat het er niet is. Ieder van ons bestaat volledig uit energie. En alles wat u om u heen ziet is ook energie. We staan dus de hele dag met elkaar in verbinding. En het is daarom van belang uw eigen energie goed te bewaken, zodat de buren uw energie niet kunnen ‘aftappen’, Door iedere ochtend voor u de dag begint de volgende oefening te doen, en wellicht zelfs op het midden van de dag nog eens te herhalen, beschermt u uw eigen energie zo goed mogelijk.

Sluit uw ogen en adem 10 keer zo diep mogelijk in door uw neus en weer uit door uw mond. Adem zo langzaam mogelijk naar uw buik en voel de zuivere energie door de diepe ademhaling uw lichaam binnen stromen. Voel dat uw hele lichaam van uw tenen tot uw kruin langzaam lichter begint te voelen. Dan stelt u zich voor dat er uit uw voeten wortels komen, zoals wortels van een boom. Deze wortels gaan diep, diep de aarde in, en zetten zichzelf vast in het midden van de aarde. Hierdoor bent u goed ‘geaard’. Vervolgens stel u zich voor dat er om u heen een doorzichtig goud getint ei ontstaat. Alsof het van glas is met een gouden gloed, ontstaat het langzaam maar zeker om u heen. Als u het gevoel hebt dat het ei volledig en sterk genoeg is ademt u nog een keer diep in door uw neus en uit door uw mond en kunt u uw ogen weer open doen. U en uw energie zijn nu voor de rest van de dag beschermd.

De eerste keer dat u de oefening doet kan het zijn dat het wat langer duurt voor u het ei ziet ontstaan of ervaart. Forceer het niet, het komt vanzelf en oefening baart kunst. Wilt u meer weten over het beschermen van uw eigen energie en hoe u uw eigen energie kunt sturen om u energieker te voelen? Neem dan hier vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

 

 

Groenlicht

%d bloggers liken dit: