VISIE

VISIE

“WAT ZOU JE DOEN ALS GELD GEEN ISSUE WAS?”

De beste keuzes worden gemaakt in volledig vertrouwen en zonder stress. Vertrouwen in jezelf, de situatie en in je omgeving. Echter gebeuren er zoveel dingen in het dagelijks leven dat volledig in vertrouwen zijn, niet altijd het geval is en we veel vaker juist stress ervaren. Vaak zoeken we naar bevestiging, laten we ons leiden door onze angsten en voelen we ons door stress in een hoek gedreven.

Dan handelen we bijvoorbeeld vanuit de gedachte dat:

  • anderen mensen jouw keuze zullen veroordelen;
  • de financiële gevolgen van je keus niet positief zullen zijn;
  • je alles alleen moet oplossen en je je niet kwetsbaar op durft te stellen;
  • dat je je niet gezien voelt en niet erkent wordt door andere mensen;
  • je geen zelfvertrouwen ervaart om voor jezelf te gaan staan.

“Ik heb veel meer vertrouwen in mijn eigen instinct gekregen!”

– Harm Teunisse

Van den Sigtenhorst Empowerment streeft ernaar te helpen dit vertrouwen terug te winnen én te behouden. Voor nu en in de toekomst. Want wanneer iedereen vanuit vertrouwen en daarmee vanuit zijn hart leeft, maken we met elkaar onze omgeving en de wereld een stukje mooier. 
ONTVANG EXCLUSIEVE OEFENINGEN

 DUURZAME EMPOWERMENT

“IEDEREEN VERDIENT EEN DUURZAME INVESTERING IN ZICHZELF.”

Juist wanneer er financiële stress is, is het moeilijk vertrouwen te hebben en je hart te blijven volgen. Hierdoor wordt het als maar moeilijker de situatie te doorbreken en met een positieve blik het leven aan te pakken. Begeleiding door middel van empowerment is dan juist gewenst. Handelen vanuit je innerlijke kracht.

EMPOWERMENT: Helpt ook bij stress

.

“Ongelofelijk hoe zo iets simpels zo veel verandering te weeg kan brengen!”

– Suzanne Lodewijks,

Speciaal voor mensen die niet de financiële middelen hebben begeleiding te verkrijgen, heeft Van den Sigtenhorst Empowerment Duurzame Empowerment ontwikkelt. Door middel van een spaarsysteem bij alle afgenomen ‘Visie Vierkant-’, en ‘Visie Vierkant Verdieping-trajecten’ wordt het voor veel meer mensen mogelijk om empowerment te verkrijgen. Ook als je niet de financiële middelen hebt.  Neem gerust contact op om te kijken of je hier voor in aanmerking komt. Of wanneer je meer informatie wilt over Duurzame Empowerment. Het is tevens mogelijk een betalingsregeling af te spreken voor het afnemen van empowerment. Voel je niet bezwaard en vraag naar de mogelijkheden. Want juist wanneer er financiële stress heerst is het belangrijk je innerlijke kracht te kunnen ervaren.  
MAIL GERUST

EMPOWERMENT OP MAAT

“IEDER UNIEK TALENT VRAAGT EEN UNIEKE VORM VAN EMPOWERMENT.”

Ieder mens is anders en heeft zijn eigen unieke talent, wat zijn drijvende kracht kan zijn. Soms is het echter lastig dit unieke talent te ervaren of te zien door zorgen of stress. Om dit talent wel weer te kunnen zien en ten volste te kunnen gebruiken kun je gebruik maken van empowerment. Omdat geen mens hetzelfde is, gelooft van den Sigtenhorst Empowerment dat de empowerment die een mens nodig heeft ook per persoon verschilt. Samen kijken we wat voor jou de meest passende begeleiding is.

“Het Visie Vierkant is een bijzondere reis en geeft je duidelijke handvatten
bij belangrijke beslissingen.”

– Rosalie Moorman

Dit geldt voor de inhoudelijke vorm van de coaching of empowerment maar ook voor de praktische vorm. Dat betekent dat je vanuit jouw eigen huis via een videoverbinding op je computer, tablet of zelfs je telefoon de empowerment die het best bij jou past kunt ontvangen. Dit maakt het mogelijk, onder werktijd, vanuit je luie stoel of zelfs tijdens een zakenreis de empowerment te ontvangen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven gaan. Voor alle vormen van empowerment op afstand geldt een korting op de normale prijs.

ONTDEK DE VOORDELEN VAN E-COACHING