EMPOWERMENT

EMPOWERMENT OP MAAT

“Ieder uniek talent vraagt een unieke aanpak.”

Ieder mens is anders en heeft zijn eigen unieke talent wat tevens zijn drijvende kracht is. Soms is het echter lastig dit unieke talent te herkennen en in te zetten. Omdat geen mens hetzelfde is, gelooft Van den Sigtenhorst Empowerment dat de empowerment die een mens nodig heeft, per persoon verschilt. Samen met jou, kijken we samen wat voor jou de passende en beste begeleiding is. Dat geldt voor de duur, de vorm, maar ook de locatie. Zo kun je ook thuis in je eigen veilige omgeving via e-coaching empowerment ontvangen.

“Ik weet nu dat ‘fuck it, why not?!’ leidt tot de mooiste avonturen!”

– Harm Teunisse

Dat betekent dat je vanuit jouw eigen huis via een videoverbinding op je computer, tablet of zelfs je telefoon de empowerment die het best bij jou past kunt ontvangen.
Dit maakt het mogelijk, onder werktijd, of vanuit je luie stoel de empowerment te ontvangen, zonder daarvoor de deur uit te hoeven gaan. Voor alle vormen van empowerment op afstand geldt een korting op de normale prijs.

Daarnaast kun je ook bij Van den Sigtenhorst Empowerment terecht voor trainingen en lezingen op maat. Samen met jou kijken we wat bij jou, je bedrijf en je doelstellingen past. Informeer naar de mogelijkheden.

Al vanaf €80,– (ex. BTW / per uur )ONTDEK HIER DE VOORDELEN VAN E-COACHING


VISIE VIERKANT

“Ontdek in drie stappen uw unieke talent!”

Een gebruiksaanwijzing voor jezelf dat wil toch iedereen? Het Visie Vierkant is een instrument dat je in een traject, verdeeld over drie dagen, helpt:

  •  beter met stress om te gaan;
  • productiever en effectiever met tijd om te gaan;
  • je vitaler en gezonder te voelen;
  • je creativiteit te laten stromen in zowel je privé als werk leven;
  • inzicht te hebben in patronen; ook de patronen die doelen in de weg zitten;
  • blijvend meer zelfvertrouwen te ervaren;
  • de eindeloze mogelijkheden te zien van je eigen unieke talent;
  • inzicht te krijgen hoe jij je unieke talent kunt inzetten om je doelen te bereiken;
  • (h)erkenning te vinden voor wie jij bent.

“Het Visie Vierkant heeft mij weer in verbinding gebracht met mijn diepste kern!”

– Anouk Reitsma

Het is een instrument dat je zowel tijdens de empowerment, maar ook lang daarna zelf in je dagelijks leven kunt gebruiken.

Je kunt het gebruiken wanneer je tegen lastige situaties aan loopt of wanneer je inzicht wilt krijgen in welke keus op dat moment het beste is. In een programma verdeeld over drie dagen gecombineerd met coaching op afstand en oefeningen waarmee je zelf in de praktijk aan de slag gaat, gaan we opzoek naar je unieke talent, je passies en zetten we de eerste stappen richting meer vertrouwen en inzicht in jezelf. Zodat je voluit jezelf kunt zijn én blijven.

Al vanaf €600,– (ex. BTW / 7,5 uur coaching + begeleiding op afstand)LEES HIER WAT HET VISIE VIERKANT VOOR ANDEREN HEEFT BETEKEND

VISIE VIERKANT VERDIEPING

“Soms is de wil om iets te veranderen niet voldoende.”

Sommige patronen hebben meer nodig dan alleen de intentie ze te willen veranderen. Ze zijn zo lang een onderdeel geweest van hoe je leeft, dat een simpel voornemen niet voldoende is het te veranderen. In drie sessies kijken we samen wat er voor nodig is om je oude patronen los te kunnen laten en wat er voor zorgt dat dit patroon moeilijk los te laten is. Doordat er naast de reguliere sessies ook coaching op afstand is ontvang je één op één begeleiding bij je ervaring in de praktijk.

“Ik weet nu wat ik nodig heb om in mijn kracht te blijven staan.”

– Suzanne Lodewijks

It takes courageDoor middel van verschillende oefeningen en met het Visie Vierkant als leidraad, ruimen we je oude patronen op. Zodat er meer ruimte ontstaat voor nieuwe patronen die je meer energie en zelfvertrouwen geven en beter passen bij jouw unieke talent.

Al vanaf €440,– (ex. BTW / 5,5 uur coaching + begeleiding op afstand)VRAAG HET GRATIS WERKBOEK AAN