BEDRIJFSCOACHING

Wanneer stress, productiviteit en creativiteit
belemmert en ziekteverzuim verhoogt.

Als ondernemer en eigenaar van een succesvol bedrijf, ben je onlosmakelijk verbonden met ziekte verzuim. Een vorm van ziekteverzuim die steeds vaker voorkomt is een ‘Burn-out’.  Iets wat veel tijd en geld kan kosten. Wist je dat bijna 70% van het ziekte verzuim wordt veroorzaakt door stress uit onder andere de privé sfeer en niet door fysieke klachten? Hier kun je al werkgever niks aan doen, terwijl dit jaarlijks toch een hoop papierwerk, tijd en geld kost. 

Stress veroorzaakt naast burn-outs en ander ziekteverzuim ook:

– verlies aan productiviteit;
– gebrek aan creativiteit; 
– verminderde effectiviteit;
– slechte communicatie;
– gebrek aan loyaliteitsgevoel;
– verminderd team verband. 

Al met al kan langdurige stress dus voor behoorlijk wat obstakels zorgen. Aan de oorzaak van de stress kun je niet altijd wat doen, wat je wel kunt doen, is een handvat bieden. Een handvat die leert op een juiste manier met deze stress om te gaan en ervoor zorgt dat stress omgezet kan worden in energie en kracht. Een handvat in de vorm van het Visie Vierkant, dat ook wel de ‘gebruiksaanwijzing voor jezelf’ genoemd wordt.

Het Visie Vierkant Traject geeft  zowel tijdens als na het traject concrete tools om het beste uit jezelf te halen, en bewustwording te creëren waar je je doelen in de weg zit. Het Visie Vierkant Traject is daarmee een duurzame investering in een ieder die een onderdeel uitmaakt van jouw bedrijf. Wanneer iemand zich goed en energiek voelt kan hij zich ook zo goed mogelijk inzetten ten gunste van het bedrijf. Er zijn ook andere vormen van empowerment zoals trainingen op maat, die kunnen bijdragen aan de stress vermindering op jullie kantoor. Ontdek de verschillende vormen van empowerment hier.
Visie Vierkant Traject

Bedrijfscoaching en de basis van creativiteit

Bedrijfscoaching - ervaring Rosalie Moorman