OPGELET!

OPGELET!!
De inschrijving voor de workshop is helaas niet in alle gevallen goed verlopen.

We zijn er achter gekomen dat de inschrijving voor de workshop “Beat the Burn-out!” niet in alle gevallen goed is verlopen. Om teleurstelling te voorkomen willen we jullie vragen het hierna volgende even goed te checken.

Alle deelnemers waarvan de inschrijving goed is verlopen, hebben gister een mailtje gekregen met als titel “Je bent er bij!!”. Heb je dit mailtje niet gekregen, maar wil je je wel graag opgeven voor de workshop zorg dan dat je onderstaande procedure goed volgt. 

  1. Je schrijft je in via deze link waar je dit formulier invult:Inschrijfformulierzorg ervoor dat alles goed is ingevuld.
  2. Wanneer je op aanmelden hebt geklikt, krijg je de volgende melding: 

    Check van menselijkheid check-van-menselijkheid-2

De check van mensenlijkheid. Ja het is te gek voor woorden en wij hebben het ook niet verzonnen. Het is een check waardoor het formulier ziet dat je geen computer bent, of om precies te zijn iemand die kwaad wil en zomaar formulieren instuurt. 

Vink hem dus gewoon even aan en klik vervolgens op opgeven. 

3.  Vervolgens krijg je het volgende in beeld:
Bevestiging 1.1Zoals je ziet is je aanmelding nu goed verzonden, maar vraag het systeem nog om 1 ding: je aanmelding te bevestigen via de link die je gestuurd is via een mail. Het zou zo kunnen zijn dat die mail in je ‘spam’ of ‘ongewenste e-mail’ box terecht is gekomen, dus check even goed of je hem binnen hebt.

4. Die mail ziet er als volgt uit:
Bevestiging 2.2Klik hier op de “Ja, meld me aan voor de workshop!” knop om ervoor zorg te dragen dat je op de lijst staat. 

5. Wanneer je inschrijving compleet is en volledig goed doorlopen krijg je het volgende in beeld:
Bevestiging 3.3Pas wanneer jij dit bericht in beeld ziet, krijgen wij een officiële bevestiging van jouw aanmelding in ons systeem.

6. Vervolgens krijg je zsm mogelijk van ons een persoonlijk bericht met alle details.

Ik weet het, je zou er spontaan een burn-out van krijgen, maar het is helaas niet anders.
We hopen je op deze manier goed hebben kunnen laten zien hoe jij er voor zorgt dat je écht bent aangemeld voor de workshop!

Mocht je nog niet zeker zijn van je aanmelding of andere vragen hebben? Mail die dan via onderstaande knop en we geven je zo spoedig mogelijk antwoord!

We hopen je te zien op één van onze workshops en wensen je voor nu een fijne en ontspannen dag toe!

Merel en Rosanne

Mail je vragen hier Volg VdS Empowerment op Facebook

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

Geef een reactie