ONTSPANNINGSMEDITATIE

Posted: 21/06/2016 by admin

Ontspanningsmeditatie

VIND JIJ HET LASTIG OM JE HOOFD LEEG TE MAKEN? 

Dan ben je niet de enige. Bijna 70% van de nederlanders vind het lastig om niet te piekeren, of om simpelweg stil te zijn in gedachten. Een prettig middel om je hierbij te helpen is meditatie. Veel mensen vinden meditatie een wazig begrip of zijn bang dat ze het niet ‘kunnen’. Dan heb ik goed nieuws: iedereen kan mediteren, dus jij ook! 

Om je een klein beetje op weg te helpen deel ik hieronder een geleide meditatie die je gewoon op youtube kunt vinden. Het kan zijn dat de stem, of de manier waarop de meditatie gegeven wordt, je niet aanspreekt. Probeer in ieder geval de meditatie helemaal te volgen en te kijken of het gaande weg went. Is dit laatste niet het geval, zoek dan op youtube naar een meditatie video die wellicht meer tot jouw verbeelding spreekt. Er is genoeg te vinden, dus ik weet zeker dat er iets tussen zit wat je aanspreekt. 

Heb je interesse in door mij persoonlijk ingesproken ontspanningsoefeningen en wil je die binnenkort gratis in je mail ontvangen? Stuur dan een mailtje met als onderwerp “Ontspanningsoefening” en ik zorg dat je als eerste de door mij persoonlijk ingesproken ontspanningsoefening als eerste in je mail krijgt. 

Vraag hier je ontspanningsoefening aan

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: