MONDAY KICKOFF CARD : Zilveren Bruidspaar

Posted: 15/05/2016 by admin

Zilveren Bruidspaar | Verbintenis

Zilveren Bruidspaar | Verbintenis 

Wat is er mooier dan op deze vrije dag, waar het weer te wensen over laat, binnen te ontspannen met de kaarsen aan en je jezelf eens af te vragen hoe het met de verbintenissen zit, die jij de afgelopen tijd bent aangegaan. Leef je nog wel naar deze verbintenissen? Heb je wel door dat de misschien wat onprettig aanvoelende situaties een gevolg zijn van de door jou aangegane verbintenis? 

Laat ik eens wat duidelijker zijn. Soms kies je ergens met heel je hart en ziel voor, zoals bijvoorbeeld voor je geliefde, of een huis of in mijn geval een eigen bedrijf. Dan zijn er onlosmakelijk aan die keus, gevolgen verbonden waar je misschien in eerste instantie niet aan had gedacht, of in het bijzonder op zit te wachten. Als je kiest voor je geliefde kies je ook voor zijn vuile sokken in de hoek van de kamer. Als je kiest voor je prachtige grote droomhuis, kies je ook voor het onderhoud wat een groot huis nu eenmaal nodig heeft. Toen ik koos voor het volgen van mijn droom en het hebben van een eigen bedrijf, koos ik tegelijkertijd ook voor de onzekerheid van zelfstandige zijn en 24/7 bezig zijn met dat bedrijf. 

Stuk voor stuk gevolgen waar je in eerste instantie niet aan hebt gedacht en nou niet meteen blij van wordt, maar wél een onderdeel zijn van de keus die je met heel je hart hebt gemaakt. 

Het kan heel goed zijn dat er op dit moment in je leven een thema speelt waar je misschien niet helemaal gelukkig van wordt, een thema dat niet als prettig voelt. Probeer dan eens in een ontspannen en oordeelloze sfeer te kijken of dit thema of deze situatie op een bepaalde manier een gevolg is van een keus die jij met heel je hart hebt gemaakt. Dat inzicht kan je helpen meer rust te ervaren bij deze situatie of de situatie anders te benaderen. 

Is er een thema waar je tegen aan loopt maar lukt het je niet de ontdekken waarom dit thema nu in je leven speelt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op door je situatie te mailen en dan kijken we samen waar jouw situatie inzicht vraagt en wat dat inzicht is. 

Mail gerust!

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: