MONDAY KICKOFF CARD

Posted: 10/04/2016 by admin

Pauw met gouden eieren

PAUW MET GOUDEN EIEREN

Wat een mooie reminder om de week mee te beginnen. Trots als een pauw en in dit geval zelfs een pauw die gouden eieren legt, dat is ook wel echt een talent om trots op te zijn, toch? 

Wat is jouw unieke talent? Deel je dat genoeg met de wereld? Weet je überhaupt wat je unieke talent is? Hoe leuk is het om deze week eens helemaal in het teken te zetten van jouw eigen unieke talent! Maak tijd en ruimte om jouw talent met de wereld te delen. Vind je het leuk om te schrijven, begin gewoon en schrijf een verhaal. Houd je van tekenen of schilderen, koop een doek en laat je fantasie spreken. Misschien wil je jouw talent wel uitbreiden en kun je je eens gaan oriënteren naar een leuke opleiding of cursus.  

Eigenlijk gaat het er niet om in welke vorm jij gehoor geeft aan je talent, het gaat erom dat je ervoor kiest gehoor te geven aan datgene wat jou uniek maakt, wat jou jou maakt. Laat andere zien wat je in huis hebt en wees trots , trots als een pauw!

Heb je geen idee wat jouw unieke talent is en zou je deze graag willen ontdekken? Neem dat contact en informeer naar een gratis eerste coach gesprek, waarbij samen opzoek gaan naar jouw unieke talent! Ken je iemand die graag zijn of haar unieke talent zou willen ontdekken? Deel dit bericht dan online of per mail. 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: