MONDAY KICKOFF CARD: LICHT

Posted: 21/03/2016 by admin

Licht

 

Licht

Een kaart die me aan het lachen maakt, hoeveel beter kun je de week beginnen?! Want terwijl ik toch echt lentekriebels begin te krijgen van het mooie weer, trek ik een kaart met een kerstboom erop! 

Maar hoewel je dit misschien niet meteen zou zeggen, vind ik hem wel ontzettend toepasselijk. De titel is namelijk ‘Licht’ en als er een gevoel is dat de lente voor mij met zich meeneemt is het licht. Licht vanwege de zon, licht vanwege langer licht door de ingegane zomertijd, licht vanwege het gevoel van een frisse nieuwe start, licht vanwege nieuwe ronde nieuwe kansen en licht vanwege een gevoel van ‘alles is weer mogelijk en ik ben benieuwd wat voor een mooie dingen mij te wachten staan’. 

En met al die lichte en blije gevoelens krijg ik helemaal zin in deze komende week, kom maar op! Krijg jij ook zin om plannen te maken en op avontuur te gaan? Laat de wereld zien hoe mooi je kan stralen en zet jezelf in het licht! Vind je dit nog lastig? Gun jezelf een mooi cadeau in de vorm van de gebruiksaanwijzing voor jezelf! Waar je nu ook nog eens tot het einde van de week korting op krijgt. Ontdek wat het Visie Vierkant voor jou kan betekenen en denk je eens in hoe fijn het zou zijn als je echt met je talent naar buiten durft te treden en jezelf niet langer in de weg zit. 

ONTDEK HET VISIE VIERKANT HIER

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: