Mind Spa: Hoe maak ik mijn hoofd leeg?

Ken je dat gevoel?

Dat wanneer je s’avonds eindelijk in bed ligt na een drukke dag, jouw hoofd ‘aan’ gaat met allerlei zaken, belangrijk en onbelangrijk, groot en klein. En wat het ook is dat door je hoofd gaat, een ding is zeker: het houdt je uit je o zo nodige slaap. Voor de meeste van ons is dit heel erg herkenbaar. “Kon ik mijn hoofd maar uit zetten!”is iets wat ik vroeger met enige regelmaat kon denken. Nu gebeurt mij dat niet meer, omdat ik weet hoe het anders kan en dat gun ik jou ook!

Om die reden heb ik samen met een van mijn beste vriendinnen en tevens top coach, Roos Lodewijks een geweldig leuke online training ontwikkeld: Mind Spa: Hoe Maak ik mijn hoofd leeg? Een online training van 7 dagen, waarin je van een vol en druk hoofd naar een ontspannen en gefocust hoofd gaat.

 

Dus herken jij jezelf in het volgende:

 • Je kunt erg slecht in slaap komen en slaapt slecht door alle gedachten die er maar door je hoofd blijven ronddwalen.
 • Jouw gedachten kosten energie, en wanneer je voelt dat deze je overspoelen kan stress, vermoeidheid of zelfs paniek de overhand nemen.
 • Je wordt wakker wordt met een opgejaagd gevoel.
 • Jouw hoofd ontploft zowat van alle dingen die je nog ‘moet’ van jezelf en dat lijstje is nooit klaar.
 • Jouw innerlijke rust is ver te vinden.

Dan is deze training wat voor jou!

Door het volgen van deze training zorg je ervoor dat:

 • Je weer overzicht ervaart in je hoofd. 
 • de gedachten die door je hoofd gaan weer prettig zijn. 
 • Je weet wat jouw prioriteiten zijn.
 • Je weet wat écht belangrijk is voor jou. 
 • Je meer energie zult gaan ervaren.
 • Je weer goed en fijn zult gaan voelen, omdat je weer rust en ruimte ervaart in je hoofd.

En nu?

Dat is heel simpel: voor nog geen euro per dag ontvang jij deze 7 daagse training direct in je mailbox. Dus schrijf je snel in met je naam en email adres en begin direct!

Je ontvangt direct een mooi werkboek waar alle oefeningen in staan. Je kunt het werkboek uitprinten en op je laptop of tablet bewaren. Iedere ochtend ontvang je een mail met daarin een video met het thema van die dag. We bespreken kort het thema en leggen de oefening uit. We hebben de training zo ontworpen dat je iedere dag een stuk dichter bij rust en overzicht komt in je hoofd.  

 

Je bent ongeveer 30 minuten per dag bezig, 7 dagen achter elkaar. We nodigen je uit om de 7 dagen ook echt achter elkaar te volgen om zo het beste resultaat te behalen.

Voor slechts €6,99 geef jij jezelf door middel van deze waardevolle training, het cadeau van een ontspannen en gefocust hoofd en kun je weer genieten van de dingen die er toe doen!

 

Let op: Door het automatische mailsysteem waarmee de training verzonden wordt, kan deze in je spambox belanden!
In de eerste mail die je ontvangt staat de betaal link, nadat je betaald hebt zal de training starten.

Belangrijk: wanneer je de training hebt aangeschaft is en blijft hij van jou, dus je kunt hem te allen tijde opnieuw volgen of iets nakijken. 

%d bloggers liken dit: