JE GRENZEN ALS EEN NIEUWE START

Posted: 31/05/2016 by admin

JE GRENZEN ALS EEN NIEUW BEGIN

Van je persoonlijke grenzen naar je nieuwe start

We kennen het allemaal: het gevoel dat je wordt tegen gehouden door grenzen. Grenzen zijn er in heel veel verschillende vormen: grenzen in de vorm van je eigen belemmerende gedachten, grenzen in de vorm van praktische grenzen en grenzen die je worden opgelegd door een ander. Één ding hebben ze allemaal gemeen, ze weerhouden jou ervan je doel te bereiken. 

Maar wat nou als ik je zou vertellen dat al deze grenzen juist een manier zijn om je doel beter en grondiger te bereiken? Dat door het bestaan van deze grenzen jij je nog beter af gaat vragen wat je doel eigenlijk is en dat als je via de bestaande weg weerstand ervaart er misschien wel een alternatieve route bestaat. Kun je je nog niet voorstellen hoe dit in zijn werk zou moeten gaan?
Laat je dan inspireren door het bijzondere verhaal van Amy Purdy. Zij vertelt – ik geef toe; op iet wat Amerikaanse wijze- haar levensverhaal en hoe haar letterlijke beperkingen, haar verder hebben gebracht dan ze ooit had durven hopen. 

Stel jezelf na het zien van deze video eens de vraag welke grenzen jou beperken en hoe je deze grenzen uit zou kunnen dagen? Kun je ze zien als een tegenstander in een potje voetbal? Laat je je passeren door je grenzen of heb je een sterke verdediging? Hoe is jouw spits, zet jij de juiste aanval in om je doel te bereiken? Laat jij je uit het veld halen en op de bank zetten of zorg je dat je steeds aan de bal bent? 

Met andere woorden, neem je grenzen niet te serieus, daag ze uit, weet dat de bestaande grenzen niet jouw eindpunt bepalen maar dat jij dat doet! Vind je het lastig jouw grenzen uit te dagen en zou je wel wat versterking kunnen gebruiken in de verdediging of juist in de aanval? Neem dan vrijblijvend contact op en ik kijk met jou samen hoe we jouw grenzen om kunnen buigen naar een nieuwe start! 

Neem nu vrijblijvend contact op

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: