E-Training “It’s time to be you”

It's time to be you schrijf je snel in

Wordt 2017 het jaar dat jij weer gaat stralen? 

Nu 2016 achter ons ligt gaan we allemaal terug kijken. Hebben we de dingen gedaan die we ons hadden voorgenomen? Hebben we de stappen gezet waar we naar verlangden en zijn onze wensen uitgekomen? Was 2016 het jaar dat we voor ogen hadden?

De kans bestaat dat het antwoord op al deze vragen ‘nee’ is. Dat om welke reden dan ook het afgelopen jaar geen makkelijk jaar is geweest. Dat het een jaar is geweest van overleven en alles op alles zetten om maar niet in te storten. Dat het huilen je vaak nader stond dan het lachen en dat wat je ook deed het gevoel van vermoeidheid maar niet weg ging.

GELUKKIG STAAT ER EEN NIEUW JAAR VOOR DE DEUR, EEN JAAR WAARIN ALLES ANDERS KAN ZIJN.  

Er zijn situaties in ons leven waar we geen invloed op uit kunnen oefenen. Situaties die ervoor zorgen dat je voor lange tijd stress ervaart en aan het overleven bent. Situaties die ervoor zorgen dat je uitgeput bent, moe en snel emotioneel. Die situaties kunnen we niet altijd veranderen, wat we wél kunnen doen is een manier zoeken waardoor we ondanks deze situaties toch onze meest stralende zelf kunnen zijn. 

Dat we ons weer krachtig en energiek kunnen gaan voelen. Dat we weten waar onze passie ligt, ons unieke talent is, zodat we die kunnen inzetten in ons dagelijkse leven. Waardoor we werk kunnen doen wat écht bij ons past en de vrijheid ervaren om de keuzes te maken waar wij gelukkig van worden!

“All great changes are preceded by chaos.”
                                                                      – Deepak Choprah

Samen met mijn beste vriendin Roos heb ik een e-training ontwikkeld. Een training van 12 weken die je vanuit  je eigen huis kunt volgen, op een tempo dat bij jou past. Roos en ik hebben allebei zelf momenten meegemaakt dat we niet meer wisten welke kant we op moesten gaan of wat we moesten doen om gelukkig te zijn. Waar word ik gelukkig van? En hoe kan ik een gevoel van vrijheid ervaren en tegelijkertijd iets wezenlijks toevoegen aan de wereld?

We zaten vast in patronen die we onbedoeld de jaren daarvoor zelf gecreëerd hadden en nu wisten we niet hoe we daar uit moesten komen.  Na de nodige dosis rust en persoonlijke ontwikkeling lukte dat wel en na enige tijd konden we zien dat juist deze periode essentieel voor ons is geweest en ons een groot kado heeft gebracht. Een kado dat ons dichter bij onszelf en onze kern heeft gebracht. Vanuit die kern leven en werken we nu iedere dag met een gevoel van vrijheid en passie, omdat we écht kunnen doen wat bij ons past.  

“It’s time to be you.” E-TRAINING – Wat houdt het in?

In een online training van 12 weken gaan we samen aan de slag om ervoor te zorgen dat 2017 jouw jaar wordt. We gaan samen op zoek naar jouw kern, jouw persoonlijke en uniek visie. Dit doen we zodat jij ook je stralende zelf kunt laten zien aan de wereld en met een gevoel van vrijheid kunt leven. 

Denk je nu “Dat lijkt me wel wat, maar is zo’n training niet zwaar en ingewikkeld en zweverig? Nee joh, wees niet bang kijk maar eens mee:
 • Je volgt de training vanuit je eigen huis in je eigen veilige vertrouwde omgeving;
 • Je volgt de training wanneer jij dat wilt;
 • Mocht je toch met vragen zitten heb je hebt toegang tot professionele begeleiding;
 • Je vindt herkenning en erkenning in elkaars verhalen in de besloten community;
 • De training is luchtig en to the point met o.a. hoofdstukken als “CHILL” “I WILL SURVIVE” en “POWER”.
 • Last but certainly not least: we zijn ontzettend grappig (vinden we zelf dan) en dat zul je zeker terug vinden in onze filmpjes. Je hoeft dus niet bang te zijn dat het beladen wordt.

“Waarom iets beladen maken als het ook met humor kan?
Wij gaan jou laten zien dat persoonlijke ontwikkeling
geweldig leuk kan zijn!”

"It's time to be you" E-TRAINING

 

 

 

 

 

 

Your true nature is luminous

Hoe gaat het in zijn werk?

 Je kiest één van de onderstaande memberships: het Witte membership, het Groene of het Gouden membership. Je ziet hieronder wat de verschillen zijn.

Vanaf 30 januari gaan we 12 weken samen en toch ook ieder voor zich aan de slag. Iedere maandag zul je een mail ontvangen met een link naar jouw persoonlijke leeromgeving waarin je aan de slag kunt met jouw online training. Je wordt lid van de besloten online community waarin we vragen bespreken en je vragen kunt voorleggen. Voor de Groene en Gouden deelnemers is er extra 1 op 1 coaching en begeleiding. Als klap op de vuurpijl is er voor de Gouden deelnemers is er zelfs een Live VIP dag aan het einde van de training. 

HET GROENE MEMBERSHIP

 • Toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving .
 • Werkboek met oefeningen.
 • Toegang tot de besloten “It’s time to be you” community waarin je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen als je er even niet uitkomt.  
 • PLUS: iedere maand 1 uur persoonlijke online coaching

Nu van 89,95 p/m naar €29,95 p/m!
(€89,95 voor 3 maanden.) Betaal nu alleen de eerste maand
Meld je aan voor het Groene Membership

 
HET GOUDEN MEMBERSHIP

 • Toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving;
 • Werkboek met oefeningen;
 • Toegang tot de besloten “It’s time to be you” community waarin je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen als je er even niet uitkomt; 
 • PLUS: iedere maand 1 uur persoonlijke online coaching;
 • PLUS: 24/7 begeleiding en antwoord op je vragen;
 • PLUS: Toegang tot de live VIP Dag op 22 april

Nu van €179,70 p/m naar €89,95 p/m!
(€269,85 voor 3 maanden) Betaal nu alleen de eerste maand
Meld je aan voor het Gouden Membership


HET WITTE MEMBERSHIP

 • Toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving.
 • Werkboek met oefeningen.
 • Toegang tot de besloten “It’s time to be you” community waarin je vragen kunt stellen en elkaar kunt helpen als je er even niet uitkomt.

Nu van €29,95 p/m naar €00,00 p/m!
Dit membership is nu dus helemaal gratis! 
Meld je aan voor het Witte Membership

[/one_third_last]

%d bloggers liken dit: