IK HEB EEN KADO VOOR JE!

De hele maand december geef ik geweldige kado's weg!
OM HET JAAR GOED AF TE SLUITEN. 

Toen ik een jaar geleden mijn bedrijf begon had ik 1 duidelijke missie: ik wilde zo veel mogelijk mensen laten zien dat persoonlijke ontwikkeling ontzettend leuk en fijn kan zijn in plaats van moeilijk en eng. Want als steeds meer mensen ontdekken hoe mooi en leuk persoonlijke ontwikkeling kan zijn, hoe meer mensen dit ook zullen doen. Hoe meer mensen dit zullen doen, hoe meer mensen in hun kracht komen te staan en hún talent leven waarmee ze anderen weer inspireren. 

Ik had destijds niet durven voorspellen dat het meteen al in het eerste jaar zo goed zou lukken om mijn missie neer te zetten. In een jaar tijd heb ik al zo ontzettend veel mensen hun pijnpunten zien omzetten naar krachtpunten en van onzeker naar sterk en krachtig zien veranderen. Ik heb mensen hun unieke talent zien ontdekken en na jaren van miskenning eindelijk erkenning voor zichzelf zien hebben. Ik kan je niet vertellen hoe geweldig mooi het is om bij dat proces op de eerste rij te mogen zitten. 

Dat mijn missie meteen in het eerste jaar zo goed geslaagd is wil natuurlijk niet zeggen dat hij daarmee voltooid is. Bij lange na niet zelfs, het komende jaar ga ik met heel veel liefde weer aan de slag om mijn missie werkelijkheid te laten worden. Hoe ik dat ga doen? Onder andere door het uitdelen van kado’s!

Omdat Van den Sigtenhorst Empowerment 1 jaar bestaat deze maand en ik dit graag met jullie wil vieren, deel ik deze hele maand kado’s uit! Kado’s waardoor jullie direct onderdeel worden van mijn missie.

Er zijn 3 verschillende kado’s:

1)  Een gratis empowerment sessie t.w.v. €95,–.
Je maakt tot het eind van deze week kans op één gratis empowerment sessie!  Dus vraag je je af of zo’n sessie iets voor jou is of loop je al een tijdje met een vervelende situatie waar je maar niet uit komt? Zorg er dan voor dat je de facebook pagina van Van den Sigtenhorst Empowerment geliket hebt en mail vervolgens jouw motivatie voor de empowerment sessie naar Rosanne@vds-empowerment.nl Aan het eind van deze week weet je of je de gratis sessie gewonnen hebt. 

2) Een Gouden Membership t.w.v. €269,85 voor onze nieuwe online training!
Zoals je in deze editie van Power Post hebt kunnen lezen ga ik in januari samen met mijn beste vriendin Roos een geweldig mooie online training van 12 weken geven! Door deze online training gaan we ervoor zorgen dat 2017 jouw jaar wordt! Lees alle details over deze bijzondere training hier. Je kunt de hele maand december kans maken op een gratis Gouden membership voor de training!

Zo maak je kans op het Gouden membership:

– Like de facebook pagina van Van den Sigtenhorst Empowerment;
– Deel  deze aankondiging van de online training op je eigen tijdlijn;
– Tag bij het delen Van den Sigtenhorst Empowerment.
LET OP: Zorg ervoor dat je het bericht ‘Openbaar’ deelt anders kunnen we het niet terugvinden. 

3) 25% korting op alle Visie Vierkant Trajecten!
De hele maand december geldt er op alle Visie Vierkant Trajecten een korting van 25%. Dit kan oplopen tot een bedrag van €326,70! Twijfel je dus al langer om een Visie Vierkant Traject te volgen en op die manier duurzaam in jezelf te investeren, dan is dit jouw moment!

Dus twijfel je al langer of empowerment iets voor jou is? Loop je al een tijdje met een persoonlijke vraag rond waar je nu wel eens antwoord op zou willen hebben? Of heb je het gevoel dat het in het nieuwe jaar nu écht eens tijd wordt om in jezelf te investeren? Dan is dit jouw moment!  Zorg dat je deze kans niet mist. 

Heb je vragen met betrekking tot deze kado’s? Stuur dan een mailtje met onderwerp ‘Kado’ naar Rosanne@vds-empowerment.nl en ik geef je zo snel mogelijk antwoord. 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram