E-TRAINING: “It’s time to be you”

"It's time to be you" E-TRAINING

Wordt 2017 het jaar dat jij weer gaat stralen? 

Nu het jaar bijna ten einde is gaan we allemaal terug kijken. Hebben we de dingen gedaan die we ons hadden voorgenomen? Hebben we de stappen gezet waar we naar verlangden en zijn onze wensen uitgekomen? Was 2016 het jaar dat we voor ogen hadden?

“Dat het een jaar is geweest van overleven en alles op alles zetten om maar niet in te storten.”

De kans bestaat dat het antwoord op al deze vragen ‘nee’ is. Dat om welke reden dan ook het afgelopen jaar geen makkelijk jaar is geweest. Dat het een jaar is geweest van overleven en alles op alles zetten om maar niet in te storten. Dat het huilen je vaak nader stond dat het lachen en dat wat je ook deed het gevoel van vermoeidheid maar niet weg ging.

DAN HEBBEN WE IETS MOOIS VOOR JE. 

Samen met mijn beste vriendin Roos heb ik een e-training ontwikkeld. Een training die je vanuit  je eigen huis kunt volgen, op een tempo dat  bij jou past. Roos en ik hebben allebei zelf momenten meegemaakt dat we niet meer wisten welke kant we op moesten gaan of wat we moesten doen om gelukkig te zijn. Momenten waarbij we helemaal waren ingestort en geen idee hadden hoe we daar uit moesten komen.

Na de nodige dosis rust en persoonlijke ontwikkeling wisten we er weer uit te komen en konden we het zelfs gaan zien als een groot kado. Een kado dat ons dichter bij onszelf heeft gebracht en ik spreek voor ons beide wanneer ik zeg, dat dat één van de mooiste kado’s is die we ooit hebben gehad.

Ondertussen hebben we ons zowel persoonlijk als zakelijk ontwikkeld en doen we nu allebei iets waar ons hart ligt. Roos start binnenkort met haar eigen bedrijf in online trainingen en ik ben nu een jaar onderweg met Van den Sigtenhorst Empowerment. Het leek ons geweldig om onze beider talenten samen te brengen in één training en dat is ons nu gelukt!

It’s time to be you

Eind Januari starten we met onze training die 12 weken zal duren. Het gaat een geweldige training worden waar onze enige missie is ‘jou weer laten stralen!’. Iedere week zul je een filmpje in je mailbox krijgen met een daarbij behorende oefening waar je zelf mee aan de slag kunt. Er zal een besloten facebook community zijn, waar oefeningen besproken worden en vragen en ideeën worden uitgewisseld. Stapje voor je stapje zullen we steeds dichter bij jouw kern komen en ontdekken wat jij nodig hebt om weer te kunnen stralen. 

WELKE THEMA’S BEHANDELEN WE?
  • Onzekerheid
  • Oververmoeidheid
  • Een ‘vol’ hoofd hebben
  • Angsten
  • Emotioneel zijn
  • ‘Het niet weten’
  • Niet weten wat het doel in je leven is.

Dit zijn nog maar een paar van de onderwerpen die we zullen behandelen. 

WAT MOET JE WETEN OVER DE TRAINING?

Op dit moment zijn Roos en ik de laatste puntjes op de wel bekende ‘i’ aan het zetten om ervoor te zorgen dat dit een geweldig mooie training gaat worden.
We zijn de werkboeken af aan het maken en alles in gereedheid aan het brengen om ervoor te zorgen dat we vanaf januari 12 weken lang samen aan de slag kunnen en een bijzondere tijd kunnen beleven met elkaar.
We zullen de training in 3 versies aanbieden waaronder 1 gratis versie! Eigenlijk is er dus geen reden waarom je niet mee zou kunnen doen met deze online training. 

Wil jij ervoor zorgen dat 2017 het jaar gaat worden dat jij weer gaat stralen?

Geef je dan nu op! Via onderstaande knop kun je je alvast op de lijst zetten om zeker te zijn van een plek bij onze training. Zodra je eind eind december je officieel kunt aanmelden ontvang je als eerste een mail met alle details en instructies. Zorg ervoor dat je deze mooie training niet mist en geef je nu op!

Wij kijken er naar uit om je tijdens onze e-training te mogen ontmoeten.

Roos & Roos

Ja, ik wil stralen in 2017 Volg Vds Empowerment ook op Facebook

 

"It's time to be you" E-TRAINING

 

 

Roos & Roos

 

 

Your true nature is luminous

 

 

Wordt 2017 het jaar dat jij weer gaat stralen?

%d bloggers liken dit: