ERVARINGEN

Rowanda Blijenberg
Rowanda Blijenberg – CEO The True Talent Team
Open | Mensgericht | Bevlogen
Door het Visie Vierkant Traject begrijp ik mijzelf veel beter. Ik begrijp ineens waarom ik de dingen doe die ik doe. Of soms juist dingen die ik altijd deed, maar mij energiekosten los mag laten. Daarnaast heb ik het idee los kunnen laten dat dat datgene wat ik eigenlijk echt graag wil doen en voor mij van wezenlijk belang is 'niet goed genoeg is'. Rosanne heeft - naar mijn mening - de gave om er voor te zorgen dat je jezelf meteen op je gemak voelt zodra je haar ontmoet. Bij mij zorgde dat ervoor dat ik alle vragen die ze mij stelde heel eerlijk en open beantwoorde, zonder dat ik mij onveilig of opgelaten voelde. Onbevooroordeeld, met oprechte interesse en veel humor gaat ze het gesprek met je aan. Dat is voor mij heel belangrijk. Vervolgens krijg je binnen relatief korte tijd hele duidelijke handvatten waar je direct iets mee kunt. Waardoor je na afloop denkt; waarom heb ik hier nou zo tegenop gezien?
Rosalie Moorman -Head of marketing Vue Nederland
Brand Manager - JT Bioscopen
“Het visie vierkant is in combinatie met een professionele Coach als Rosanne een bijzondere reis. Het geeft je een helikopterview op wie je bent en duidelijke handvatten bij belangrijke beslissingen in je leven. Het brengt je dichter bij jezelf en geeft een verhelderende, maar ook confronterende blik op wie je bent. Aanrader!”
Harm Teunisse – Content Strateeg
_____________
Ik heb veel meer vertrouwen in mijn eigen instinct gekregen. En kan daardoor los laten alles te willen vormgeven. Ik voel meer vrijheid, minder stress en nieuwe impulsen. Ik weet nu dat  ‘Fuck it, why not?!’ leidt tot de mooiste avonturen!”
Maurits Ongkiehong – Amsterdam
Freelancer marketing & evenementen | Top - Hockeytrainer
Gecoacht worden Rosanne gaat vanzelf, jij praat en zij observeert. Haar analyse gekoppeld aan het Visie Vierkant biedt mij een fantastische tool om dichterbij mijn gevoel te komen en mijn gevoel meer te laten spreken. Het coachingstraject is een vertrouwde, natuurlijke vorm van begeleiding waarna je met het Visie Vierkant altijd een houvast hebt waarop je kan terugblikken, ook als je het even niet meer weet. Rosanne heeft mij geleerd inzicht te krijgen in mijzelf en sterker in mijn persoonlijkheid te staan. Het Visie Vierkant werkt!
Wiebe Zevenbergen
Wiebe Zevenbergen – Trainer
  Het Visie Vierkant is een prachtig instrument om mee te werken. Rosanne’s scherpte in de waarneming en de blunte eerlijkheid van haar taal maken het voor mij een ervaren les waar ik nog wel even werk aan heb. De persoonlijke coachingen die ik van Rosanne heb gekregen zijn, zonder overdrijven, recht uit het hart en recht in het hart. Zij krijgt het voor elkaar om mijn, weerbarstige, hersens in beweging te krijgen. De derde en laatste sessie was er één van een op hol geslagen kwartjes automaat. Ze bleven maar vallen. Een absolute aanrader!
Particuliere coaching voor oa onzekerheid
Sien – Psycholoog
Ik was de weg een beetje kwijt in wat ik nu eigenlijk zelf echt fijn vind. Door de Privé Masterclass “Ontdekken en doen wat je leuk vindt” heb ik inzicht gekregen in wat ik nu écht wil en daarvoor een besluit kunnen nemen. Dat geeft enorm veel rust. Alles viel voor mij door de Privé Masterclass op z’n plek, ik zou deze zeer zeker aan anderen aan bevelen.
Anouk Reitsma – Mobiliteitscoach
Sensitief | Buitenmens | Zuivere liefde
"Het visievierkant heeft mij weer in verbinding gebracht met mijn diepste kern. Mijn zelfvertrouwen is daarmee gegroeid. De tools voor het in dagelijks leven zijn zeer goed toepasbaar. Ze vragen enkel bewustwording voor en van mijn eigen groeiproces. Het op eigen benen staan en dus zelf groei creëren met Rosanne die op afstand volgt maakt dat mijn systeem groei eigen maakt. Ik ben dankbaar!!"
Sharinda Teunissen – Amsterdam
Soul searcher | Rebel | inspector gadget
Tijdens mijn zoektocht naar mijzelf en passend werk heb ik het Visie Vierkant bij Roos mogen ervaren. Ik vind het tof dat de 'conclusies' van Roos dmv mijn verhaal echt kloppen. Ook vind ik het mooi hoe Roos haar outtakes van ons gesprek verwoord in een mooi en liefdevol advies.Ik zou het Visie Vierkant Traject zeker aanbevelen, het is doortastend en een mooie nieuwe ervaring die ik niet had willen missen.
Particuliere coaching voor oa onzekerheid
Eva – Lerares Kunstvorming & Kunstenaar
Creatief | Aandachtig | Constructief
Door mijn burn-out ben ik in contact gekomen met Van den Sigtenhorst Empowerment. Ik heb het Visie Vierkant via skype afgenomen. Waar ik eerst dacht dat het wellicht iets onpersoonlijker zou zijn, maakte het uiteindelijk geen enkel verschil. Voor het Visie Vierkant Traject zat ik vast in een patroon, waarvan ik dacht dat ik het was. Het Visie Vierkant Traject, begeleid door Rosanne heeft mij weer een open vizier gegeven. Het maakt dat ik met een open blik naar de toekomst kan kijken en weer in mogelijkheden kan denken. Rosanne is enthousiast, gedreven, gezellig, professioneel en open. dat schept een gevoel van veiligheid. Haar adviezen en inzichten waren goed en helder. Ik zou Van den Sigtenhorst Empowerment zeker aanraden.
Denise van Dalen
Denise van Dalen – Israël
Rosanne is goed in wat ze doet, ze is inlevend, warm en heeft een luisterend oor. Vanaf het eerste gesprek voelde ik me op mijn gemak. Ze gaf me het inzicht in mijn kwaliteiten wat ik zelf niet zag en kon mijn persoonlijkheid ontzettend goed weergeven wat echt een eye-opener was! Door het Visie Vierkant ervaar ik bewustwording van momenten als ik mezelf in de weg zit. Ik sta dichter bij mezelf en dat geeft een ontzettend fijn en rustgevend gevoel. Ik weet nu wat belangrijk is voor mij om dicht bij mijzelf te blijven en meer op mijn instinct te durven vertrouwen. Ik raad het Visie Vierkant Traject absoluut aan!
Particuliere coaching voor oa onzekerheid
Annemiek – Leiden
Doorzetter | Genieter | Kookgek
Na mijn burn- out wilde ik graag een andere weg bewandelen dan hiervoor, zodat ik niet in dezelfde valkuilen zou stappen. Ik heb inzicht gekregen in wat ik het afgelopen half jaar tijdens mijn burn-out eigenlijk heb geleerd. Zo weet ik onder andere dat wanneer ik me aan een ander irriteer, ik daar zelf iets van kan leren wat mij helpt mijzelf te ontwikkelen. Het is heel fijn om praktische handvatten te krijgen waarmee je dingen net wat leuker kunt maken. Ik zou Van den Sigtenhorst Empowerment is wat mij betreft zeker een aanrader!
Eline Gerritsen
Eline Gerritsen – Epe
Positief | Sociaal | Liefdevol
Tijdens de zoektocht naar mijzelf heb ik de empowermentsessie als zeer waardevol ervaren. Ik ben mij nu bewust van de momenten waar ik mijzelf in de weg zit en hoe ik dit kan voorkomen. Door middel van handige tips en oefeningen kan ik meer gefocust blijven op mijn doel en mijzelf weer richting het juiste pad duwen. Ik zou een empowerment sessie zeker aanraden!
Particuliere coaching voor oa onzekerheid
Nicole – Duitsland
Nieuwsgierig | Sociaal | Zoekend
Ik was opzoek naar mijn purpose en wilde graag mijzelf ontdekken en ontwikkelen. Door de workshop “Ontdekken en doen wat je leuk vindt” kan ik beter naar mijzelf luisteren en weet ik hoe ik af moet gaan op mijn intuïtie. Ik denk veel creatiever en meer "out of the box". Ik kijk nu met een nieuwe blik op mijn situatie, de toekomst en mijn plannen voor het (werk-)leven. Ik voel geen druk meer maar heb ingezien dat het een proces is, waar ik midden in zit en kijk met vertrouwen naar de toekomst. De workshop was maar 4 uur maar zelfs daarin heb ik al zoveel ervaren, een absolute aanrader!
Caroline
Caroline van den Broek – Trainer & Coach
Kunstenaar | Spiritueel Coach | Levensgenieter
"Tijdens het webinar ‘Train je geluk’ vond ik de visualisatie oefening mega indrukwekkend en inzichtelijk en het bracht mij meteen verlichting, ik ga hem zeker vaker doen. Ook de muziek oefening was verrassend geluk schenkend en gaf mij direct energie! Ik voelde mij na afloop letterlijk gelukkiger, dank je wel daarvoor!"
Suzanne Lodewijks – Amsterdam
Assistent Manager HEMA
“Beheerst, Warm, Positief, Ruimdenkend, To-the-point, is waar het coaching traject begeleid door Rosanne voor mij voor staat. Ik weet nu wat ik nodig heb om in mijn kracht te blijven staan. En dat ik geen 10 rondjes Vondelpark hoef te rennen om mijn hoofd leeg te maken. Wat ik nodig heb om te ontspannen en om al mijn gedachten een plekje te geven is enkel papier en potloden. Ik gun mijzelf nu de tijd om dingen te creëren en rust te nemen. En voel meer ruimte en vrijheid dan ooit!”
Daan Bouwmeester – Amsterdam
Product Specialist bij bol.com
Wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik? Het coachingstraject begeleidt door professional Rosanne heeft mij meer inzicht gekregen in die 3 vragen. Je ondergaat een avontuur waarin je jezelf opnieuw (her)ontdekt! De analyse van Rosanne toegespitst op het Visie Vierkant heeft mijn zelfvertrouwen en flinke boost gegeven. Haar manier van coachen is warm, ruimdenkend, inlevend en gefocust. Ik weet nu beter van mezelf waar toe ik in staat ben en heb meer inzicht gekregen mijzelf om sterker in mijn kracht te staan. Juist op die essentiële momenten sta ik er, ontspannen en met meer rust. Ik pluk hier nog dagelijks de vruchten van.
%d bloggers liken dit: