VAN ‘VIND IK STOM’ NAAR ‘VIND IK LEUK’

Posted: 28/06/2016 by admin

Van vind ik stom naar vind ik leuk

Stel jezelf voor aan de hand van twee dingen die je stom vindt. 

Etsy.nl vroeg ons een klein verslag te maken van de workshop van afgelopen zaterdag en dat laten wij ons geen twee keer zeggen! “Stel jezelf voor aan de hand van twee dingen die je stom vindt” die opdracht kregen de deelnemers van de workshop ‘Ontdekken en doen wat je leuk vindt’ afgelopen zaterdag. Uitkomen voor wat je stom vindt blijkt soms moeilijker dan gedacht en dat is één van de redenen waarom het soms zo lastig is te ontdekken wat je leuk vindt. 

We vinden het soms zo belangrijk dat andere mensen ons ‘leuk’ vinden, dat we ons liever hieraan aanpassen dan  onze ware zelf te laten zien. De grap is, dat we niet alleen onszelf maar ook de mensen om ons heen hier te kort mee doen. Want de meest pure versie die jij in je hebt zitten, is de aller aller leukste.
Van hardop zeggen dat je katten stom vindt, tot hardop toegeven dat je mensen die altijd te laat komen liever kwijt bent dan rijk, het kwam allemaal voorbij. Alle versies waren spannend om te toe te geven, want wat als er iemand katten heeft, of er iemand tussen zit die altijd te laat komt. Je zult het vast herkennen. Daarmee begint dus de eerste stap van ontdekken en doen wat je leuk vindt: uitkomen voor wat je stom vindt!

Het Visie Vierkant

De leidraad van de workshop was het Visie Vierkant waardoor we onder andere hebben gezien dat simpel weg ‘ontspannen’ kan zorgen voor een toestroom van emoties en gevoelens. Hoe ga je hier mee om? Laat je ze toe? Hoe herpak je jezelf?
We hebben onze ‘geluksspier’ volop getraind en de deelnemers weten nu ook allemaal hoe ze deze geluksspier in het dagelijks leven kunnen trainen, waardoor ze niet alleen meer geluk zullen ervaren maar ook gaan zien, waar zij gelukkig van worden.
Onze deelnemers hebben ook ontdekt hoe je ego je intuïtie soms in de weg kan zitten en wat je hier tegen kunt doen. Zomaar een greep uit het overvolle programma van onze ontzettend leuke workshop. 

Dankzij de geweldige gastlocatie van Amp Amsterdam konden wij dit keer nog meer mensen ontvangen om te inspireren. Dat alles onder het genot van een heerlijke lunch van Koffie ende Koeck maakte het wederom tot een waar feest!
Binnenkort gaan de gratis empowerment vervolg sessies van start om nog meer handvatten te bieden én dromen echt waar te gaan maken. 

We kunnen na twee workshops met zekerheid stellen dat de samenwerking tussen De Groenemeisjes.nl en Van den Sigtenhorst Empowerment een waar succes is en we kijken dan ook enorm uit naar de workshop “Ontdekken en doen wat je leuk vindt” van 16 juli.
Wil je op de hoogte blijven van onze samenwerking? Of ben je benieuwd naar de Privé Masterclass van Ontdekken en doen wat je leuk vindt? Schrijf je dan hier in voor Power Post of stuur een mailtje naar info@vds-empowerment.nl.

Wij zijn heel erg benieuwd of jij durft uit te komen voor wat jij stom vindt. Durf jij het onder het in een reactie onder het Facebook of instagram bericht te zetten? 

 

Facebooktwitterlinkedinyoutubeinstagram

No Comments

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: