CEO Consultancy

wanneer je als ceo alles al gedaan hebt en toch wilt groeien

Ben je CEO of eindverantwoordelijke en heb je het gevoel dat jouw bedrijf toe is aan verandering, maar je weet niet hoe? Heb je een onderbuik gevoel dat zegt dat je iets anders aan moet pakken maar je weet niet precies wat? In een tijd dat verandering in het bedrijfsleven haast continue lijkt te zijn, heb je niet de tijd eens rustig te kijken wat er van jou gevraagd wordt. Maar luisteren en handelen naar dat onderbuik gevoel is makkelijker gezegd dan gedaan. Hoe doe je dat?

Als jij groeit, groeit je bedrijf ook

Leiders weten hoe belangrijk persoonlijke ontwikkeling is ten gunste van het bedrijf. Jij bent immers jouw bedrijf, als jij groeit, groeit jouw bedrijf ook. Dus waarschijnlijk ben jij iemand die op het gebied van persoonlijke en zakelijke ontwikkeling alles al gedaan hebt: leiderschapstrainingen, kleurenscans, communicatietrainingen en strategiesessies.
Al deze trainingen en sessies hebben je stukje bij beetje verder gebracht. Verder gebracht als mens en als leider. Maar als leider heb je de eigenschap altijd door te wikkelen ontwikkelen, maar hoe doe je dat als je voor je gevoel alles al gedaan hebt?

Dan is het tijd om je leiderschapsontwikkeling vanaf een andere kant te benaderen, een kant die je wellicht nog niet gekozen hebt: namelijk van binnenuit.

Wat is er uniek aan ons consultancy traject?

‘Executive Soul Sessions’, is hoe onze CEO Consultancy ook wel heet. Jij bent als CEO immers de ziel van jouw bedrijf. Bij deze sessies is de reguliere vorm van consultancy en trainen gecombineerd met eeuwenoude technieken van de sjamanen uit Peru. Onze gespecialiseerde trainer is bij de sjamanen in de leer geweest en mag deze techniek sinds 2009 hier in Nederland toepassen.

Waarom Executive Soul Sessions?

Door deze twee vormen – de reguliere vorm en de sjamanistische vorm – met elkaar te combineren ontstaat er een traject dat kort maar zeer doeltreffend is en dat is wat je als CEO het liefste wilt. Je tijd is immers al kostbaar genoeg.

Hoe gaan we te werk?

Door jouw actuele vraagstukken, naast jouw visie en zakelijke wensen te leggen creëren we een startpunt voor jouw persoonlijke groei. Jouw groei staat het gehele traject voorop want doordat jij jouw bedrijf bent, groeit jouw bedrijf, als jij groeit.

Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken we wat jouw vraagstuk zegt over jouw persoonlijke en zakelijke doelen. Waar wil je naar toe? Waar zit volgens jou het volgende niveau?
Aan het eind van dit eerste gesprek is jouw vraagstuk omgezet naar een concreet, helder doel. Vanuit dit doel bepalen we samen wat de weg daar naartoe zal zijn. Is dit eerst een persoonlijke weg voor jou als leider? Of een gezamenlijke weg voor jou en je team? Alle wegen staan open.

Wat levert het op?

Door onze unieke aanpak, waarbij de eeuwenoude sjamanen techniek gecombineerd wordt met hedendaagse coach en trainingstechnieken, levert dit traject iets op wat je bij niet veel andere trajecten zult bereiken.

Aan het eind van dit traject zul je:
  • Jouw onderbuik gevoel kunnen verstaan;
  • Concrete stappen en doelen kunnen koppelen aan dat gevoel;
  • Inzicht hebben verkregen in niet diende patronen;
  • Patronen die jou en jouw bedrijf in de weg staan hebben los gelaten;
  • Een combinatie kunnen maken van jouw visie, ervaring en onderbuikgevoel en dit vertalen naar concrete en heldere doelen voor jouw bedrijf.

Door de resultaten van dit traject zul je niet alleen op korte termijn maar tevens op een lange termijn kunnen investeren in jezelf en in jouw bedrijf. Als jij immers weet hoe te luisteren naar jouw onderbuikgevoel en hier concreet naar kan handelen, heb je een gouden tool in handen voor nu en de toekomst!

Dus ben jij klaar om deze stap te maken en te ontdekken hoe een eeuwenoude Sjamanen techniek jou en jouw bedrijf naar het volgende niveau kan tillen? Neem dan hier contact op voor meer informatie of om direct een afspraak te maken.

%d bloggers liken dit: